Direkleri dövdük 0-1

Spor 11.11.2018 - 16:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Direkleri dövdük 0-1

Gebzespor, direkleri geçemediği maçta evinde konuk ettiği Neveşehir Belediyespor’a 1-0 mağlup olarak galibiyet hasretini 7 maça çıkardı. Kazanmak adına her şeyini ortaya koyan Özgür Demirtaş’ın öğrencileri, iyi futbolunun karşılığını yine alamadı.

3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Gebzespor’da galibiyet 3 puan hasreti sürüyor. Ligin 12.haftasında Nevşehir Belediyespor’a konuk eden mor beyazlı temsilcimiz rakibine 1-0’lık skorla teslim oldu. Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan maçın ilk tehlikeli pozisyonu konuk ekipten geldi. Henüz 2.dakikada gelişen Nevşehir atağında Uğur’un vuruşunu kaleci Alptekin iki hamlede kurtardı. Bu pozisyon sonrasında sahada adeta Gebzespor fırtınası esti. TUGAY DİREĞİ GEÇEMEDİ 5.dakikada Emre Fırtına sağ kanattan içeriye girdi, sol ayağıyla uzak köşeye vurulu çok az farkla dışarıya gitti. 12.dakikada son haftaların formda oyuncusu Tugay sol ayağıyla harika bir vuruş yapsa da top üst direkten geri döndü. Bu pozisyondan hemen 1 dakika sonrasında köşe vuruşu kullanan Gebzespor’da boş pozisyonda kafa vuruşu yapan Ziya İnday, topu kaleci Onur’un kucağına yolladı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi yoklayan Özgür Demirtaş’ın öğrencileri ilk yarının son dakikasında yine golle burun buruna geldi. Emre Fırtına sağ çaprazdan kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu içeriye çevirmek isterken, kaleciyi geçemedi. İYİ OYNARKEN GOL YEDİK Mücadelenin ikinci yarısına istekli ve iştahlı başlayan Gebzespor, savunmanın bir anda uyuduğu dakikada kalesinde golü gördü. 50.dakikada Naci Bayraktaroğlu’nun golüne engel olamayan Gebzespor, iyi oynadığı dakikalarda geriye düştü. 1-0’dan sonra Oğuz Başaran’ın oyuna girmesiyle rakip kalede beraberlik arayışlarını arttıran Menekşe, 68’de bu kez Ziya İnday ile direği geçemedi. 70.dakikadan sonra oyunun temposunu düşüren konuk ekip karşısında pozisyona giremeyen Gebzespor, sahadan 1-0’lık yenilgiyle ayrılarak 12 puanda kaldı. Haftayı 13.sırada tamamlayan Gebzespor, gelecek hafta deplasmanda Karaköprü Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.
Gebzespor, direkleri geçemediği maçta evinde konuk ettiği Neveşehir Belediyespor’a 1-0 mağlup olarak galibiyet hasretini 7 maça çıkardı. Kazanmak adına her şeyini ortaya koyan Özgür Demirtaş’ın öğrencileri, iyi futbolunun karşılığını yine alamadı.

3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Gebzespor’da galibiyet 3 puan hasreti sürüyor. Ligin 12.haftasında Nevşehir Belediyespor’a konuk eden mor beyazlı temsilcimiz rakibine 1-0’lık skorla teslim oldu. Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan maçın ilk tehlikeli pozisyonu konuk ekipten geldi. Henüz 2.dakikada gelişen Nevşehir atağında Uğur’un vuruşunu kaleci Alptekin iki hamlede kurtardı. Bu pozisyon sonrasında sahada adeta Gebzespor fırtınası esti.

TUGAY DİREĞİ GEÇEMEDİ

5.dakikada Emre Fırtına sağ kanattan içeriye girdi, sol ayağıyla uzak köşeye vurulu çok az farkla dışarıya gitti. 12.dakikada son haftaların formda oyuncusu Tugay sol ayağıyla harika bir vuruş yapsa da top üst direkten geri döndü. Bu pozisyondan hemen 1 dakika sonrasında köşe vuruşu kullanan Gebzespor’da boş pozisyonda kafa vuruşu yapan Ziya İnday, topu kaleci Onur’un kucağına yolladı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi yoklayan Özgür Demirtaş’ın öğrencileri ilk yarının son dakikasında yine golle burun buruna geldi. Emre Fırtına sağ çaprazdan kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu içeriye çevirmek isterken, kaleciyi geçemedi.

İYİ OYNARKEN GOL YEDİK

Mücadelenin ikinci yarısına istekli ve iştahlı başlayan Gebzespor, savunmanın bir anda uyuduğu dakikada kalesinde golü gördü. 50.dakikada Naci Bayraktaroğlu’nun golüne engel olamayan Gebzespor, iyi oynadığı dakikalarda geriye düştü. 1-0’dan sonra Oğuz Başaran’ın oyuna girmesiyle rakip kalede beraberlik arayışlarını arttıran Menekşe, 68’de bu kez Ziya İnday ile direği geçemedi. 70.dakikadan sonra oyunun temposunu düşüren konuk ekip karşısında pozisyona giremeyen Gebzespor, sahadan 1-0’lık yenilgiyle ayrılarak 12 puanda kaldı. Haftayı 13.sırada tamamlayan Gebzespor, gelecek hafta deplasmanda Karaköprü Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.