Diriliş Kampı, Çayırova Bilgievlerini Ağırladı

Spor 28.03.2017 - 16:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Diriliş Kampı, Çayırova Bilgievlerini Ağırladı

Çayırova Belediyesi Bilgievleri öğrencileri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Diriliş Kampında güzel bir gezi programı geçirdi. Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin uğurladığı öğrenciler Diriliş Kampında verilen eğitimlerin yanı sıra eğlenerek öğrendikleri aktivitelere de katıldılar. Bilgievlerinden 60 Öğrenci Diriliş Kampını Ziyaret Etti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Yuvacık Aytepede hizmet veren Diriliş Kampının ziyaretçileri Çayırova Belediyesi Bilgievleri oldu. Bilgievlerinde eğitim gören 60 öğrencinin katıldığı kampta öğrenciler değerler eğitimleri seminerleri, sportif aktiviteler ve çeşitli eğlencelerle dolu 3 günü geride bıraktı. Başkan Demirci tarafından bizzat uğurlanan öğrenciler Cuma günü katıldıkları kamptan Pazar günü ayrıldılar. Eğitmenler eşliğinde geçen 3 günde birçok etkinliğe katılan öğrenciler kendilerine bu imkanı sunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na ve Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye teşekkürlerini ilettiler. Demirci, “Bilgievlerimiz Sadece Eğitim Değil, Sosyal, Eğitsel ve Kültürel Aktivitelerle de Öğrencilerimize Hizmet Veriyor” Çayırova Belediyesi Bilgievlerinde eğitim gören öğrencilerin bu tür etkinliklere katılmasının ayrı bir önem taşıdığını belirten başkan Demirci, Diriliş Kampında çocukların doğa ile iç içe güzel vakit geçirebildiğini söyledi. Diriliş Kampına katılan öğrencilerin farklı eğitimler aldığını da aktaran Demirci, doğanın tüm güzelliklerinin yer aldığı kampta sportif etkinliklerin de yer aldığını belirtti. Katılımcı öğrencilerin çok güzel bir hafta sonu geçirdiğini sözlerine ekleyen başkan Demirci, “Bilgievlerimizde verdiğimiz eğitimlerin yanı sıra çocuklarımıza çeşitli geziler ve etkinlikler düzenliyoruz. Bu hafta ise Büyükşehir Belediyemizin örnek çalışması olan Diriliş Kampına öğrencilerimizi gönderdik. Birbirinden güzel etkinliklerin yer aldığı kampta çocuklarımız dolu dolu 3 gün geçirdiler. Önümüzdeki günlerde yine kalabalık öğrenci gruplarımızı Diriliş Kampına göndereceğiz.” dedi.  

Çayırova Belediyesi Bilgievleri öğrencileri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Diriliş Kampında güzel bir gezi programı geçirdi. Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin uğurladığı öğrenciler Diriliş Kampında verilen eğitimlerin yanı sıra eğlenerek öğrendikleri aktivitelere de katıldılar.

Bilgievlerinden 60 Öğrenci Diriliş Kampını Ziyaret Etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Yuvacık Aytepede hizmet veren Diriliş Kampının ziyaretçileri Çayırova Belediyesi Bilgievleri oldu. Bilgievlerinde eğitim gören 60 öğrencinin katıldığı kampta öğrenciler değerler eğitimleri seminerleri, sportif aktiviteler ve çeşitli eğlencelerle dolu 3 günü geride bıraktı. Başkan Demirci tarafından bizzat uğurlanan öğrenciler Cuma günü katıldıkları kamptan Pazar günü ayrıldılar. Eğitmenler eşliğinde geçen 3 günde birçok etkinliğe katılan öğrenciler kendilerine bu imkanı sunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na ve Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye teşekkürlerini ilettiler.

Demirci, “Bilgievlerimiz Sadece Eğitim Değil, Sosyal, Eğitsel ve Kültürel Aktivitelerle de Öğrencilerimize Hizmet Veriyor”

Çayırova Belediyesi Bilgievlerinde eğitim gören öğrencilerin bu tür etkinliklere katılmasının ayrı bir önem taşıdığını belirten başkan Demirci, Diriliş Kampında çocukların doğa ile iç içe güzel vakit geçirebildiğini söyledi. Diriliş Kampına katılan öğrencilerin farklı eğitimler aldığını da aktaran Demirci, doğanın tüm güzelliklerinin yer aldığı kampta sportif etkinliklerin de yer aldığını belirtti. Katılımcı öğrencilerin çok güzel bir hafta sonu geçirdiğini sözlerine ekleyen başkan Demirci, “Bilgievlerimizde verdiğimiz eğitimlerin yanı sıra çocuklarımıza çeşitli geziler ve etkinlikler düzenliyoruz. Bu hafta ise Büyükşehir Belediyemizin örnek çalışması olan Diriliş Kampına öğrencilerimizi gönderdik. Birbirinden güzel etkinliklerin yer aldığı kampta çocuklarımız dolu dolu 3 gün geçirdiler. Önümüzdeki günlerde yine kalabalık öğrenci gruplarımızı Diriliş Kampına göndereceğiz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.