Diyarbakır'a gidecek!

Gebze 19.01.2016 - 16:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Diyarbakır'a gidecek!

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan haftalık olağan basın toplantısında yaptığı açıklamada Diyarbakır’da gerçekleşen operasyonlarda erzak sıkıntısı çeken bölge halkına yardım amaçlı 3 tır dolusu erzak ile bölgeye gidecek.

Sözlerine Güneydoğu Bölgesi’nde gerçekleştirilen operasyonlar ve verdiğimiz şehitlere rahmet dileyerek başlayan Şemsettin Ceyhan, “Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve milletinin terör ile mücadelesi topyekün devam ediyor. Teröristlerin etkisiz hale getirilmesi devletin ve milletin kararlı operasyonları sürüyor. Teröristlerin haince saldırıları sonucu şehit olan bütün güvenlik güçlerime rahmet diliyor yakınlarına sabırlar diliyorum” dedi.  CUMHURBAŞKANINA KATILIYORUZ  Geçtiğimiz hafta 1128 akademisyenin imza attığı bildiriye eleştirerek devam eden Ceyhan, “Ülke olarak bizler terör ve teröristle mücadele ederken malum sözde aydın olan içleri ve beyinleri karanlık olan 1127 sözde akademisyen ile karşı karşıya kaldık. Evlatlarımızın böyle karanlık insanlar tarafından eğitim görüyor olmaları beni derinden sarsmıştır. Bir bildiri okuyorsunuz bildiri de ne teröre ne şehide en ufak bir itham yok. Cumhurbaşkanımız söylenmesi gereken her şeyi söyledi. Cumhurbaşkanımız ve başbakanımızın ifade ettiği her şeye katılıyoruz” dedi. SÖZDE FİKİR HÜRRİYETİ “Terörün siyaseti olmaz” diyerek sözlerine devam eden Ceyhan bugün şehit olan her kişi bu milletin evladıdır. Ana muhalefet partisinin genel başkanının konuyu sözde fikir hürriyeti olarak tanımlamaları görüşü bize garip gelmektedir. Tabibler ve Mimarlar odasına söylenecek bir şey yok onlar zaten HDP ve PKK ile her görüşte ortak hareket etmektedir. Bu görüşlerin Parti meclislerine girmek için söylediklerini aslında böyle düşünmediklerine inanmak istiyoruz” şeklinde konuştu. Diktatör arıyorsa kendi milli şeflerine ve 7 seçim kaybetmesine rağmen hala koltuğunda oturmasına baksın, aynaya baksın” ifadelerine yer verdi.  DİYARBAKIR’A GİDECEĞİZ Geçen hafta yapmış olduğumuz değerlendirmede bizde Kocaeli İl Teşkilatı olarak bizler Sur’a Kocaeli teşkilatları olarak yardımcı olmak ve bizde sizin yanınızdayız diyebilmek için kuru gıda yardımı yapacağız. Çarşamba günü yardım tırlarımızı Sur’a ulaştırmak üzere yola çıkartacağız. 20 kişilik bir grupla önceden Uçak ile Sur’a geçeceğiz. Perşembe günü Diyarbakır’a gitmeyi ve Diyarbakır halkına desteklerimiz aktarmayı planlıyoruz. 3 erzak dolusu kumanya ve 20 il yöneticileri ile birlikte Perşembe Sur’da olmayı planlıyoruz” dedi.
AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan haftalık olağan basın toplantısında yaptığı açıklamada Diyarbakır’da gerçekleşen operasyonlarda erzak sıkıntısı çeken bölge halkına yardım amaçlı 3 tır dolusu erzak ile bölgeye gidecek.

Sözlerine Güneydoğu Bölgesi’nde gerçekleştirilen operasyonlar ve verdiğimiz şehitlere rahmet dileyerek başlayan Şemsettin Ceyhan, “Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve milletinin terör ile mücadelesi topyekün devam ediyor. Teröristlerin etkisiz hale getirilmesi devletin ve milletin kararlı operasyonları sürüyor. Teröristlerin haince saldırıları sonucu şehit olan bütün güvenlik güçlerime rahmet diliyor yakınlarına sabırlar diliyorum” dedi.

 CUMHURBAŞKANINA KATILIYORUZ

 Geçtiğimiz hafta 1128 akademisyenin imza attığı bildiriye eleştirerek devam eden Ceyhan, “Ülke olarak bizler terör ve teröristle mücadele ederken malum sözde aydın olan içleri ve beyinleri karanlık olan 1127 sözde akademisyen ile karşı karşıya kaldık. Evlatlarımızın böyle karanlık insanlar tarafından eğitim görüyor olmaları beni derinden sarsmıştır. Bir bildiri okuyorsunuz bildiri de ne teröre ne şehide en ufak bir itham yok. Cumhurbaşkanımız söylenmesi gereken her şeyi söyledi. Cumhurbaşkanımız ve başbakanımızın ifade ettiği her şeye katılıyoruz” dedi.

SÖZDE FİKİR HÜRRİYETİ

“Terörün siyaseti olmaz” diyerek sözlerine devam eden Ceyhan bugün şehit olan her kişi bu milletin evladıdır. Ana muhalefet partisinin genel başkanının konuyu sözde fikir hürriyeti olarak tanımlamaları görüşü bize garip gelmektedir. Tabibler ve Mimarlar odasına söylenecek bir şey yok onlar zaten HDP ve PKK ile her görüşte ortak hareket etmektedir. Bu görüşlerin Parti meclislerine girmek için söylediklerini aslında böyle düşünmediklerine inanmak istiyoruz” şeklinde konuştu. Diktatör arıyorsa kendi milli şeflerine ve 7 seçim kaybetmesine rağmen hala koltuğunda oturmasına baksın, aynaya baksın” ifadelerine yer verdi.

 DİYARBAKIR’A GİDECEĞİZ

Geçen hafta yapmış olduğumuz değerlendirmede bizde Kocaeli İl Teşkilatı olarak bizler Sur’a Kocaeli teşkilatları olarak yardımcı olmak ve bizde sizin yanınızdayız diyebilmek için kuru gıda yardımı yapacağız. Çarşamba günü yardım tırlarımızı Sur’a ulaştırmak üzere yola çıkartacağız. 20 kişilik bir grupla önceden Uçak ile Sur’a geçeceğiz. Perşembe günü Diyarbakır’a gitmeyi ve Diyarbakır halkına desteklerimiz aktarmayı planlıyoruz. 3 erzak dolusu kumanya ve 20 il yöneticileri ile birlikte Perşembe Sur’da olmayı planlıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.