Diyarbakır’a Kardeşlik Parkı yapılacak

Kocaeli 16.04.2017 - 12:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Diyarbakır’a Kardeşlik Parkı yapılacak

Büyükşehir, Diyarbakır’a 40 bin metrekareli kardeşlik parkı yapacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır’da park yapacak. Kardeşlik Parkı adıyla kurulacak olan park içerisinde pek çok rekreasyon alanı bulunacak. Kardeşlik Parkı, 40 bin metrekare alanda oluşturulacak. İçerisinde futbol sahasından kafeteryasına kadar her türlü uygulamanın yer alacağı park, Diyarbakır halkına hizmet edecek. 9 FİRMA KATILDI Kocaeli Büyükşehir Belediyesi parkın yapımını üstlenecek firmayı belirlemek üzere ihale düzenledi. İhaleye 9 firma teklif verdi. En düşük teklifi 4 milyon 825 bin TL ile Yunusoğulları İnşaat verirken, en yüksek teklif 7 milyon 994 bin TL ile İsmet Bülent Köprülü’den geldi.    SPOR SAHALARI Proje kapsamında park içinde futbol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, fitness, sert zeminler ve havuz oluşturulacak. Vatandaşların dinlenmeleri için alanda göl kafe ve kafeterya yapılacak. Projede giriş kapısı, çevre duvarı, ferforje kanatlı giriş kapısı, ferforje korkuluk, tribün, çim tepe, çim tepe altı, wc ve köprüler yer alacak. Parkta bitkisel peyzaj, kameriyeler, banklar, çöp kutuları ve Osmanlı tip çeşmeler bulunacak. Firmalar                                               Teklifler Yunusoğulları İnşaat                     4 milyon 825 bin TL Bay-den İnşaat+Eryapı Ticaret    5 milyon 185 bin TL ARC İnşaat+Celal Altun                5 milyon 369 bin TL Nuri Akyol                                       5 milyon 639 bin TL Norm İnşaat                                   6 milyon 459 bin TL Atlasbk İnşaat                                6 milyon 976 bin TL Durak İnşaat                                   7 milyon 485 bin TL Ay-Taş İnşaat                                7 milyon 834 bin TL İsmet Bülent Köprülü                     7 milyon 994 bin TL

Büyükşehir, Diyarbakır’a 40 bin metrekareli kardeşlik parkı yapacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır’da park yapacak. Kardeşlik Parkı adıyla kurulacak olan park içerisinde pek çok rekreasyon alanı bulunacak. Kardeşlik Parkı, 40 bin metrekare alanda oluşturulacak. İçerisinde futbol sahasından kafeteryasına kadar her türlü uygulamanın yer alacağı park, Diyarbakır halkına hizmet edecek.

9 FİRMA KATILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi parkın yapımını üstlenecek firmayı belirlemek üzere ihale düzenledi. İhaleye 9 firma teklif verdi. En düşük teklifi 4 milyon 825 bin TL ile Yunusoğulları İnşaat verirken, en yüksek teklif 7 milyon 994 bin TL ile İsmet Bülent Köprülü’den geldi.   

SPOR SAHALARI

Proje kapsamında park içinde futbol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, fitness, sert zeminler ve havuz oluşturulacak. Vatandaşların dinlenmeleri için alanda göl kafe ve kafeterya yapılacak. Projede giriş kapısı, çevre duvarı, ferforje kanatlı giriş kapısı, ferforje korkuluk, tribün, çim tepe, çim tepe altı, wc ve köprüler yer alacak. Parkta bitkisel peyzaj, kameriyeler, banklar, çöp kutuları ve Osmanlı tip çeşmeler bulunacak.

Firmalar                                               Teklifler

Yunusoğulları İnşaat                     4 milyon 825 bin TL

Bay-den İnşaat+Eryapı Ticaret    5 milyon 185 bin TL

ARC İnşaat+Celal Altun                5 milyon 369 bin TL

Nuri Akyol                                       5 milyon 639 bin TL

Norm İnşaat                                   6 milyon 459 bin TL

Atlasbk İnşaat                                6 milyon 976 bin TL

Durak İnşaat                                   7 milyon 485 bin TL

Ay-Taş İnşaat                                7 milyon 834 bin TL

İsmet Bülent Köprülü                     7 milyon 994 bin TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.