19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Diyarbakır’da yapılacak projelerin startı verildi

Kocaeli 17.11.2016 - 11:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Diyarbakır’da yapılacak projelerin startı verildi

Başkan Karaosmanoğlu’nun talimatıyla Diyarbakır’a giden Kocaeli heyeti, şehrin önceliklerini belirleyerek, yapılacak çalışmaları yerinde gördü

  İçişleri Bakanlığı tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun tecrübe paylaşımı kapsamında Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde görevlendirmesinin ardından Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın ile beraberindeki heyet, Diyarbakır’da temaslarda bulundu. Başkan Karaosmanoğlu’nun talimatıyla Diyarbakır’a giden Genel Sekreter Büyükakın’a Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Başkan Danışmanı Ömer Polat, İSU Genel Müdür Yardımcısı Alaeddin Alkaç, Mali Hizmetler Daire Başkanı Hamza Bakkal, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan ve Serhan Çatal eşlik etti.   ÖNCELİKLİ İŞLER ELE ALINDI Genel Sekreter Büyükakın ile beraberindeki heyeti, Etimesgut Kaymakamlığı görevini yürütürken Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na kayyum olarak atanan Cumali Atilla misafir etti. Genel Sekreter Büyükakın ile beraberindeki heyet, Diyarbakır’da belediye başkanı Atilla ve belediye personeliyle görüş alışverişinde bulundu. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Atilla ile Genel Sekreter Büyükakın ve Kocaeli heyeti, yapılan toplantılarda Kocaeli’nin Diyarbakır’a sunabileceği katkılar, belediyecilik alnında alt yapı ve üst yapıda yapılması gerekenleri ele aldı.   DİYARBAKIR HALKINDAN SICAK KARŞILAMA Yoğun geçen programda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin model ve örnek çalışmalarının Diyarbakır’a ne şekilde yansıtılabileceği görüşülürken, şehrin öncelikleri de belirlendi. 2 gün 2 gece süren ziyaret programında Genel Sekreter Büyükakın ile beraberindekiler, arazi incelemesinde de bulundu. Belediye başkanı Atilla’nın da eşlik ettiği ziyaretlerde Kocaeli heyeti, Diyarbakırlı esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Genel Sekreter Büyükakın ile beraberindekiler, kendilerini samimi ve sıcak bir atmosferde misafir eden Diyarbakır halkından yapılacak çalışmalarla ilgili isteklerini de aldı.   DİYARBAKIR HEYETİ KOCAELİ’YE GELECEK Bu ziyaretle birlikte Başkan Karaosmanoğlu’nun talimatıyla Diyarbakır’da uygulamaya geçilecek belediyecilik projelerinin startı verilirken, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla ve beraberindeki bir heyetin önümüzdeki günlerde Kocaeli’ne gelmesi planlandı. Belediye başkanı Atilla ile beraberindeki heyet, Kocaeli’ndeki projeleri yerinde inceleyecek ve bilgi alacak. Öncelikli projelerin belirlenmesinin ardından ise Başkan Karaosmanoğlu ve ekibi, Diyarbakır’a giderek, çalışmaları başlatacak.   PİLOT İL KOCAELİ ÖRNEK OLDU Hatırlanacağı gibi 2004 yılında Kocaeli, Büyükşehir Belediyesi kapsamına alınmış ve pilot il ilan edilmişti. Planlama ve alt yapıyla başlayan çalışmaların ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde elde edilen başarılı sonuçlarla Türkiye genelinde 30 il daha Büyükşehir statüsüne alınmıştı. Bu süreçte Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir olacak illeri ziyaret ederek, Kocaeli’deki tecrübeleri meslektaşlarıyla paylaşmıştı.
Başkan Karaosmanoğlu’nun talimatıyla Diyarbakır’a giden Kocaeli heyeti, şehrin önceliklerini belirleyerek, yapılacak çalışmaları yerinde gördü

 

İçişleri Bakanlığı tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun tecrübe paylaşımı kapsamında Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde görevlendirmesinin ardından Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın ile beraberindeki heyet, Diyarbakır’da temaslarda bulundu. Başkan Karaosmanoğlu’nun talimatıyla Diyarbakır’a giden Genel Sekreter Büyükakın’a Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Başkan Danışmanı Ömer Polat, İSU Genel Müdür Yardımcısı Alaeddin Alkaç, Mali Hizmetler Daire Başkanı Hamza Bakkal, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan ve Serhan Çatal eşlik etti.

 

ÖNCELİKLİ İŞLER ELE ALINDI

Genel Sekreter Büyükakın ile beraberindeki heyeti, Etimesgut Kaymakamlığı görevini yürütürken Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na kayyum olarak atanan Cumali Atilla misafir etti. Genel Sekreter Büyükakın ile beraberindeki heyet, Diyarbakır’da belediye başkanı Atilla ve belediye personeliyle görüş alışverişinde bulundu. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Atilla ile Genel Sekreter Büyükakın ve Kocaeli heyeti, yapılan toplantılarda Kocaeli’nin Diyarbakır’a sunabileceği katkılar, belediyecilik alnında alt yapı ve üst yapıda yapılması gerekenleri ele aldı.

 

DİYARBAKIR HALKINDAN SICAK KARŞILAMA

Yoğun geçen programda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin model ve örnek çalışmalarının Diyarbakır’a ne şekilde yansıtılabileceği görüşülürken, şehrin öncelikleri de belirlendi. 2 gün 2 gece süren ziyaret programında Genel Sekreter Büyükakın ile beraberindekiler, arazi incelemesinde de bulundu. Belediye başkanı Atilla’nın da eşlik ettiği ziyaretlerde Kocaeli heyeti, Diyarbakırlı esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Genel Sekreter Büyükakın ile beraberindekiler, kendilerini samimi ve sıcak bir atmosferde misafir eden Diyarbakır halkından yapılacak çalışmalarla ilgili isteklerini de aldı.

 

DİYARBAKIR HEYETİ KOCAELİ’YE GELECEK

Bu ziyaretle birlikte Başkan Karaosmanoğlu’nun talimatıyla Diyarbakır’da uygulamaya geçilecek belediyecilik projelerinin startı verilirken, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla ve beraberindeki bir heyetin önümüzdeki günlerde Kocaeli’ne gelmesi planlandı. Belediye başkanı Atilla ile beraberindeki heyet, Kocaeli’ndeki projeleri yerinde inceleyecek ve bilgi alacak. Öncelikli projelerin belirlenmesinin ardından ise Başkan Karaosmanoğlu ve ekibi, Diyarbakır’a giderek, çalışmaları başlatacak.

 

PİLOT İL KOCAELİ ÖRNEK OLDU

Hatırlanacağı gibi 2004 yılında Kocaeli, Büyükşehir Belediyesi kapsamına alınmış ve pilot il ilan edilmişti. Planlama ve alt yapıyla başlayan çalışmaların ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde elde edilen başarılı sonuçlarla Türkiye genelinde 30 il daha Büyükşehir statüsüne alınmıştı. Bu süreçte Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir olacak illeri ziyaret ederek, Kocaeli’deki tecrübeleri meslektaşlarıyla paylaşmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.