Diyarbakırlılardan Karabacak’a Ziyaret

Darıca 01.02.2018 - 09:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Diyarbakırlılardan Karabacak’a Ziyaret

Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhami Sarıtoprak ve dernek yöneticileri Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı ziyaret etti.

Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin geçtiğimiz ay gerçekleşen olağan genel kurulunda başkan seçilen İlhami Sarıtoprak ve dernek yönetimi protokol ziyaretlerine başladı. Dernek başkanı İlhami Sarıtoprak ve dernek yöneticileri dün Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ettiler. Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhami Sarıtoprak, “Dernek yönetimi olarak ilk ziyaretimizi Darıca Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak’a yapmak istedik. KARABACAK’TAN ZİYARET SÖZÜ Bilindiği gibi derneğimizin lokali Darıca’da bulunmasından dolayı protokol ziyaretlerine Darıca’dan başlamak istedik. Darıca Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak da en kısa zaman derneğimizi ziyaret etme sözünü aldık.” dedi. Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhami Sarıtoprak ve dernek yöneticilerine yeni görevlerinde başarılar dileyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da hemşeri derneklerinin önemine değinerek, “Darıca Belediyesi olarak her zaman hemşeri derneklerimizin yanındayız.” diye konuştu.  
Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhami Sarıtoprak ve dernek yöneticileri Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı ziyaret etti.

Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin geçtiğimiz ay gerçekleşen olağan genel kurulunda başkan seçilen İlhami Sarıtoprak ve dernek yönetimi protokol ziyaretlerine başladı. Dernek başkanı İlhami Sarıtoprak ve dernek yöneticileri dün Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ettiler. Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhami Sarıtoprak, “Dernek yönetimi olarak ilk ziyaretimizi Darıca Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak’a yapmak istedik.

KARABACAK’TAN ZİYARET SÖZÜ

Bilindiği gibi derneğimizin lokali Darıca’da bulunmasından dolayı protokol ziyaretlerine Darıca’dan başlamak istedik. Darıca Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak da en kısa zaman derneğimizi ziyaret etme sözünü aldık.” dedi. Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhami Sarıtoprak ve dernek yöneticilerine yeni görevlerinde başarılar dileyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da hemşeri derneklerinin önemine değinerek, “Darıca Belediyesi olarak her zaman hemşeri derneklerimizin yanındayız.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.