Diyarbekir güzel bağlar! 1-0

Spor 17.11.2019 - 18:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Diyarbekir güzel bağlar! 1-0

Darıca Gençlerbirliği A.Ş’den altın galibiyet. Sarı yeşilli ekibimiz sahasında ağırladığı ligin güçlü ekiplerinden Diyarbekirspor’u Berat Eyüpoğlu’nun tek golüyle 1-0 yenerek zirveye selam çaktı. 3 maç aradan sonra kazanan temsilcimiz, zirve ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi.

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ligin 13.haftasında sahasında ağırladığı Diyarbekirspor’u yenerek kritik bir zafer elde etti. 15 Temmuz Stadı’nda oynanan maça tutuk başlayan sarı yeşilliler, orta saha hakimiyetini eline alan rakibi karşısında hücumda etkili olamadı. Konuk ekip atak yönüne göre sağ taraftan birçok kez kalemizde tehlikeli akınlar yaratırken, savunmamız ve günün başarılı isimlerinden kaleci Alper Doğan önemli kurtarışlarıyla takımını maça tutundurdu. VURUR HAMLESİNİN KARŞILIĞINI ALDI Mücadelenin ikinci yarısına iki değişiklik birden yaparak başlayan Darıca G.B Teknik Direktörü Özgür Vurur, Emre Pehlivan ve Ömer Demirca’ı oyundan alırken, yerlerine Ahmet Kutluer ve Nebi Tiryakioğlu gibi iki hücumcuyu sahaya sürdü. İkinci yarıda daha çok üçüncü bölgede gözüken ve gol arayışını rakibine hissettiren sarı yeşilliler, beklenen golü Berat’la buldu. 62.dakikada Emre Alan ile verkaç yapan Ahmet Kutluer’in sert şutunun savunmadan dönmesi sonrasında topu önünde bulan Ahmet Özer’in nefis pasını klas bir vuruşla gole çeviren Berat Eyüpoğlu, takımını 1-0 öne geçirerek sarı yeşilli tribünleri sevince boğdu. ZİRVE İLE FARK 1’E İNDİ Mücadelenin kalan dakikalarında çok iyi bir savunma yaparak rakibine boş alan bırakmayan sarı yeşilliler sahadan 1-0 galip ayrılarak 3 hafta aranın ardından 3 puana uzandı. Puanını 26’ya yükselten sarı yeşilliler, Somaspor ve Karacabey Belediyespor’un puansız kapadığı haftadan kazançlı çıkarak lider Nazilli Belediyespor ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi. Darıca G.B gelecek hafta deplasmanda Pazarspor’a konuk olacak.
Darıca Gençlerbirliği A.Ş’den altın galibiyet. Sarı yeşilli ekibimiz sahasında ağırladığı ligin güçlü ekiplerinden Diyarbekirspor’u Berat Eyüpoğlu’nun tek golüyle 1-0 yenerek zirveye selam çaktı. 3 maç aradan sonra kazanan temsilcimiz, zirve ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi.

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ligin 13.haftasında sahasında ağırladığı Diyarbekirspor’u yenerek kritik bir zafer elde etti. 15 Temmuz Stadı’nda oynanan maça tutuk başlayan sarı yeşilliler, orta saha hakimiyetini eline alan rakibi karşısında hücumda etkili olamadı. Konuk ekip atak yönüne göre sağ taraftan birçok kez kalemizde tehlikeli akınlar yaratırken, savunmamız ve günün başarılı isimlerinden kaleci Alper Doğan önemli kurtarışlarıyla takımını maça tutundurdu.

VURUR HAMLESİNİN KARŞILIĞINI ALDI

Mücadelenin ikinci yarısına iki değişiklik birden yaparak başlayan Darıca G.B Teknik Direktörü Özgür Vurur, Emre Pehlivan ve Ömer Demirca’ı oyundan alırken, yerlerine Ahmet Kutluer ve Nebi Tiryakioğlu gibi iki hücumcuyu sahaya sürdü. İkinci yarıda daha çok üçüncü bölgede gözüken ve gol arayışını rakibine hissettiren sarı yeşilliler, beklenen golü Berat’la buldu. 62.dakikada Emre Alan ile verkaç yapan Ahmet Kutluer’in sert şutunun savunmadan dönmesi sonrasında topu önünde bulan Ahmet Özer’in nefis pasını klas bir vuruşla gole çeviren Berat Eyüpoğlu, takımını 1-0 öne geçirerek sarı yeşilli tribünleri sevince boğdu.

ZİRVE İLE FARK 1’E İNDİ

Mücadelenin kalan dakikalarında çok iyi bir savunma yaparak rakibine boş alan bırakmayan sarı yeşilliler sahadan 1-0 galip ayrılarak 3 hafta aranın ardından 3 puana uzandı. Puanını 26’ya yükselten sarı yeşilliler, Somaspor ve Karacabey Belediyespor’un puansız kapadığı haftadan kazançlı çıkarak lider Nazilli Belediyespor ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi. Darıca G.B gelecek hafta deplasmanda Pazarspor’a konuk olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.