Diyetisyen Yaprak Yılmaz’dan klinik!

Sağlık 29.06.2020 - 09:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Diyetisyen Yaprak Yılmaz’dan klinik!

Diyetisyen Yaprak Yılmaz Darıca İstasyon Caddesi’nde açtığı klinik ile danışanlarına hizmet vermeye devam ediyor. Daha önce bir yemek firmasında ve Hayat Tıp Merkezi’nde çalışan Diyetisyen Yaprak Yılmaz Darıca İstasyon Caddesi Numara 426 Kat:2 Daire 206’da açtığı klinik ile danışanlarına hizmet vermeye devam ediyor. Kliniğinde verilen hizmetlere ilişkin bilgi veren Yılmaz, “Gazi Üniversitesi’nden mezunum. Daha önce İstanbul’da yemek firmasında ve Hayat Tıp Merkezi’nde çalıştım. Kliniğimi yeni açtım. Klinikte kilo kontrolü üzerine çalışıyoruz. Kilo vermek isteyen danışanlarımız ağırlıkta ancak; kilo almak isteyen danışanlarımıza da hizmet veriyoruz. Hastalıklarda, gebelikte, sporcularda beslenme gibi alanlarda da danışanlarımız mevcut” dedi. KORONA DÖNEMİNDE BESLENME TAVSİYELERİ Tüm dünyayı saran Covid-19’a yönelik beslenme önerilerinde bulunan Diyetisyen Yaprak Yılmaz, “Virüs sürecinde olduğumuz için bağışıklık sistemimizi güçlü tutmamız gerekiyor. Yeterli ve dengeli beslenmek, vitamin ve mineral açısından zengin beslenmek, çok su tüketmek bu süreçte önem arz ediyor. Taze sebze meyve tüketmek, karbonhidrat tüketiminden kaçınmak gerekiyor çünkü kilo artışı demek, bağışıklık sisteminin bastırılması demek. Fiziksel aktiviteyi bırakmamalıyız. Belki takviye olarak da probiyotik kullanılabilir” diye konuştu.

Diyetisyen Yaprak Yılmaz Darıca İstasyon Caddesi’nde açtığı klinik ile danışanlarına hizmet vermeye devam ediyor. Daha önce bir yemek firmasında ve Hayat Tıp Merkezi’nde çalışan Diyetisyen Yaprak Yılmaz Darıca İstasyon Caddesi Numara 426 Kat:2 Daire 206’da açtığı klinik ile danışanlarına hizmet vermeye devam ediyor. Kliniğinde verilen hizmetlere ilişkin bilgi veren Yılmaz, “Gazi Üniversitesi’nden mezunum. Daha önce İstanbul’da yemek firmasında ve Hayat Tıp Merkezi’nde çalıştım. Kliniğimi yeni açtım. Klinikte kilo kontrolü üzerine çalışıyoruz. Kilo vermek isteyen danışanlarımız ağırlıkta ancak; kilo almak isteyen danışanlarımıza da hizmet veriyoruz. Hastalıklarda, gebelikte, sporcularda beslenme gibi alanlarda da danışanlarımız mevcut” dedi.

KORONA DÖNEMİNDE BESLENME TAVSİYELERİ

Tüm dünyayı saran Covid-19’a yönelik beslenme önerilerinde bulunan Diyetisyen Yaprak Yılmaz, “Virüs sürecinde olduğumuz için bağışıklık sistemimizi güçlü tutmamız gerekiyor. Yeterli ve dengeli beslenmek, vitamin ve mineral açısından zengin beslenmek, çok su tüketmek bu süreçte önem arz ediyor. Taze sebze meyve tüketmek, karbonhidrat tüketiminden kaçınmak gerekiyor çünkü kilo artışı demek, bağışıklık sisteminin bastırılması demek. Fiziksel aktiviteyi bırakmamalıyız. Belki takviye olarak da probiyotik kullanılabilir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.