Doç. Dr. Eryarsoy’dan Kariyer Yönetimi Söyleşisi

Gebze 25.12.2015 - 10:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Doç. Dr. Eryarsoy’dan Kariyer Yönetimi Söyleşisi

Gebze Belediyesinin düzenlediği kültür sanat etkinlikleri Kent Meydanında bulunan kültür merkezinde hız kesmeden devam ediyor. Her kesime ve her yaşa hitap eden konu ve konukları ile Gebzelilerin ilgisini çeken kültür sanat etkinlikleri kapsamında Doç. Dr. Enes Eryarsoy 25 Aralık 2016 Cuma günü saat 19:00’da “Gelecek ve Kariyer Yönetimi” konulu söyleşisi ile Gebzelilerle bir araya gelecek. PAZAR GÜNÜ TSM KONSERİ Kültür sanat etkinlikleri hafta sonu cumartesi ve pazar günü 12:00 ve 14:00’de iki seans çocuk sineması “Yugo” devam edecek. Pazar günü saat 18:00’da ise Gebze Musiki Topluluğu Gebzelilere sevilen parçalardan oluşan bir konser verecek. Katılımın ücretsiz olduğu programlara tüm Gebzeliler davet edildi.

Gebze Belediyesinin düzenlediği kültür sanat etkinlikleri Kent Meydanında bulunan kültür merkezinde hız kesmeden devam ediyor. Her kesime ve her yaşa hitap eden konu ve konukları ile Gebzelilerin ilgisini çeken kültür sanat etkinlikleri kapsamında Doç. Dr. Enes Eryarsoy 25 Aralık 2016 Cuma günü saat 19:00’da “Gelecek ve Kariyer Yönetimi” konulu söyleşisi ile Gebzelilerle bir araya gelecek.

PAZAR GÜNÜ TSM KONSERİ

Kültür sanat etkinlikleri hafta sonu cumartesi ve pazar günü 12:00 ve 14:00’de iki seans çocuk sineması “Yugo” devam edecek. Pazar günü saat 18:00’da ise Gebze Musiki Topluluğu Gebzelilere sevilen parçalardan oluşan bir konser verecek. Katılımın ücretsiz olduğu programlara tüm Gebzeliler davet edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.