DOĞALGAZ'DA BÜYÜK İNDİRİM

Çayırova 28.10.2015 - 07:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DOĞALGAZ'DA BÜYÜK İNDİRİM

Avrupa gaz pazarında güç kaybeden Rusya, gaz fiyatlarını son 10 yılın en alt seviyesine çekmeye hazırlanıyor.

Gazprom'un, Türkiye'nin de aralarında bulunduğu Avrupalı müşterileri için fiyatı son 10 yılın en düşük seviyesine düşürme hazırlığı yaptığı belirtiliyor. Batı'yla yaşanan gerilim ve kaya gazına talebin artması sonrası Avrupa doğalgaz pazarında güç kaybeden Rusya, petrol fiyatlarındaki sert düşüşün de etkisiyle fiyatlarda ciddi indirim hazırlığında. SON 10 YILIN EN DÜŞÜK SEVİYESİ Bu yıl bin metreküpü 238 dolardan satılan doğalgaz, petrolün 140 doları bulduğu dönemde 400 doların da üzerine çıkmıştı. Bu indirimle Gazprom'un doğalgaz satışından elde edeceği gelirin son 10 yılın en düşük seviyesine gerilemesi bekleniyor.
Avrupa gaz pazarında güç kaybeden Rusya, gaz fiyatlarını son 10 yılın en alt seviyesine çekmeye hazırlanıyor.

'un, Türkiye'nin de aralarında bulunduğu Avrupalı müşterileri için fiyatı son 10 yılın en düşük seviyesine düşürme hazırlığı yaptığı belirtiliyor.

Batı'yla yaşanan gerilim ve kaya gazına talebin artması sonrası Avrupa doğalgaz pazarında güç kaybeden Rusya, petrol fiyatlarındaki sert düşüşün de etkisiyle fiyatlarda ciddi indirim hazırlığında.

SON 10 YILIN EN DÜŞÜK SEVİYESİ
Bu yıl bin metreküpü 238 dolardan satılan doğalgaz, petrolün 140 doları bulduğu dönemde 400 doların da üzerine çıkmıştı. Bu indirimle Gazprom'un doğalgaz satışından elde edeceği gelirin son 10 yılın en düşük seviyesine gerilemesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.