DOĞAN OKULLARI İNCELEDİ

Gebze 30.01.2017 - 12:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DOĞAN OKULLARI İNCELEDİ

Gebze Belediyesi ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliği ile ilçedeki okulların bakım ve onarımı yapılıyor.

DOĞAN, OKULLARI GEZDİ!   Gebze’de Fen İşleri ekipleri ilçedeki okulları Eğitim-Öğretim yılının 2. Dönemi için hazırlamaya devam ediyor. Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler okul bahçelerinde, asfalt bakım, bordür, kaldırım çalışmaları yapıyor. Okulların hem fiziki görüntüsünde iyileştirme yapan ekipler diğer yandan da öğrenci, öğretmen ve okul idaresinin sağlıklı bir eğitim öğretim yılı geçirmeleri açısından her detayı ince eleyip sık dokuyorlar. Okulların iyileştirilmesi, bakıma alınması ve eksikliklerin giderilmesi ilişkin planlamalar ekipler tarafından aksamdan sürerken okulun açılması ile çalışmaların tamamlanacağı da yetkililer tarafından ifade edildi. DOĞAN OKULLARI İNCELEDİ Çayırova ‘daki başarı görev sürecinin ardından atandığı Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde de makamından daha çok görev alanını okullara taşıyan Şener Doğan, kendini htirmeye başladı. Gebze’deki okulları inceleyerek bakım ve onarım çalışmalarını incelen Doğan, “Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin eğitim çarkındaki işleyişte hiçbir aksama olmaması için gerek fiziksel eksikliklerin gerekse ortamın sağlıklı bir görüntü içinde olması şart. Pırıl pırıl sınıfları, koridorları ve bahçe zemini olan bir okul ile rutubetli, duvarları yıkık, fayansları kırık bir okul aynı olabilir mi? Sağlıklı bir eğitim için sağlıklı koşullar ve ortam şart.” dedi.  
Gebze Belediyesi ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliği ile ilçedeki okulların bakım ve onarımı yapılıyor.

DOĞAN, OKULLARI GEZDİ!

 

Gebze’de Fen İşleri ekipleri ilçedeki okulları Eğitim-Öğretim yılının 2. Dönemi için hazırlamaya devam ediyor. Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler okul bahçelerinde, asfalt bakım, bordür, kaldırım çalışmaları yapıyor. Okulların hem fiziki görüntüsünde iyileştirme yapan ekipler diğer yandan da öğrenci, öğretmen ve okul idaresinin sağlıklı bir eğitim öğretim yılı geçirmeleri açısından her detayı ince eleyip sık dokuyorlar. Okulların iyileştirilmesi, bakıma alınması ve eksikliklerin giderilmesi ilişkin planlamalar ekipler tarafından aksamdan sürerken okulun açılması ile çalışmaların tamamlanacağı da yetkililer tarafından ifade edildi.

DOĞAN OKULLARI İNCELEDİ

Çayırova ‘daki başarı görev sürecinin ardından atandığı Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde de makamından daha çok görev alanını okullara taşıyan Şener Doğan, kendini htirmeye başladı. Gebze’deki okulları inceleyerek bakım ve onarım çalışmalarını incelen Doğan, “Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin eğitim çarkındaki işleyişte hiçbir aksama olmaması için gerek fiziksel eksikliklerin gerekse ortamın sağlıklı bir görüntü içinde olması şart. Pırıl pırıl sınıfları, koridorları ve bahçe zemini olan bir okul ile rutubetli, duvarları yıkık, fayansları kırık bir okul aynı olabilir mi? Sağlıklı bir eğitim için sağlıklı koşullar ve ortam şart.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.