Doğan, okulları denetledi

Eğitim 23.09.2020 - 16:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Doğan, okulları denetledi

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Emlak Konut Alparslan İlkokulu’nu ve Necip Fazıl Kısakürek ortaokulunu ziyaret ederek alınan tedbirleri yerinde inceledi.  Gebze Milli Eğitim Müdürü Doğan yeni eğitim yılında okullarda alınan tedbirleri incelemek amaçlı okullara ziyarette bulundu. Ziyaretler kapsamında Emlak Konut Alparslan İlkokulu’nu ve Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulunu inceleyen Doğan, alınan gereken tedbirleri teker teker kontrol etti. Kontrol sonrası açıklamalarda bulunan Doğan “Yeni eğitim-öğretim yılında korona virüs salgınına yönelik alınan tedbirler kapsamında okullarımızda incelemelerde bulunduk. Çocuklarımızın sağlıklı ve huzur içerisinde eğitim görebilmeleri için alınması gereken tüm hazırlıkları yerinde incelemeye devam edeceğiz. Öğrencilerimiz bu milletin hazinesidir. Onları korumak ve düzgün bir eğitim vermek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Emlak Konut Alparslan İlkokulu’nu ve Necip Fazıl Kısakürek ortaokulunu ziyaret ederek alınan tedbirleri yerinde inceledi. 
Gebze Milli Eğitim Müdürü Doğan yeni eğitim yılında okullarda alınan tedbirleri incelemek amaçlı okullara ziyarette bulundu. Ziyaretler kapsamında Emlak Konut Alparslan İlkokulu’nu ve Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulunu inceleyen Doğan, alınan gereken tedbirleri teker teker kontrol etti. Kontrol sonrası açıklamalarda bulunan Doğan “Yeni eğitim-öğretim yılında korona virüs salgınına yönelik alınan tedbirler kapsamında okullarımızda incelemelerde bulunduk. Çocuklarımızın sağlıklı ve huzur içerisinde eğitim görebilmeleri için alınması gereken tüm hazırlıkları yerinde incelemeye devam edeceğiz. Öğrencilerimiz bu milletin hazinesidir. Onları korumak ve düzgün bir eğitim vermek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.