19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Doğmenç kaleci üretecek!

Spor 23.11.2017 - 17:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Doğmenç kaleci üretecek!

Doğmenç kaleci üretecek!

Bölgemizin başarılı kaleci antrenörlerinden, şehrin sevilen ve sayılan isimlerinden Eşref Doğmenç, kaleci akademisi kuruyor. Genç ve yetenekli kalecileri Türk futboluna kazandıracak olan Doğmenç’in akademiyi Aralık’ın ikinci haftasında kuracağı öğrenildi. Aynı zamanda Beylikbağı Spor Kulübü’nün de koordinatörlüğünü yapan Doğmenç, antrenmanları bölgedeki iki kapalı saha ve Beylikbağı Stadı’nda yapacak.  HERKES O’NU ÇOK SEVİYOR  Yetenekli kalecileri kendisinin tertipleyeceği yaz kapına da alacak olan değerli spor adamı, bölgenin farklı takımlarının da kalecilerine bilgi birikimini aktaracak. Beyefendi kişiliği ve güler yüzü ile herkesin sevgisini kazanan Eşref Doğmenç, Beylikbağı Spor Kulübü Başkanı Ümit Yalsız ve yönetim kurulu üyelerine katkılarından ötürü teşekkür etti.
Doğmenç kaleci üretecek!

Bölgemizin başarılı kaleci antrenörlerinden, şehrin sevilen ve sayılan isimlerinden Eşref Doğmenç, kaleci akademisi kuruyor. Genç ve yetenekli kalecileri Türk futboluna kazandıracak olan Doğmenç’in akademiyi Aralık’ın ikinci haftasında kuracağı öğrenildi. Aynı zamanda Beylikbağı Spor Kulübü’nün de koordinatörlüğünü yapan Doğmenç, antrenmanları bölgedeki iki kapalı saha ve Beylikbağı Stadı’nda yapacak. 

HERKES O’NU ÇOK SEVİYOR 

Yetenekli kalecileri kendisinin tertipleyeceği yaz kapına da alacak olan değerli spor adamı, bölgenin farklı takımlarının da kalecilerine bilgi birikimini aktaracak. Beyefendi kişiliği ve güler yüzü ile herkesin sevgisini kazanan Eşref Doğmenç, Beylikbağı Spor Kulübü Başkanı Ümit Yalsız ve yönetim kurulu üyelerine katkılarından ötürü teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.