“Doğru yolda olduğumuzu görüyoruz!”

Gebze 02.12.2019 - 15:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Doğru yolda olduğumuzu görüyoruz!”

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, “Her toplantımızda aramıza yeni arkadaşlarımızın da katıldığını görmek, bizlere çalışmalarımızda doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” dedi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi, geleneksel aylık kahvaltı buluşmasını Salaş Cafe’de gerçekleştirdi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar derneğin uygulamaya devam eden projelerinin yanı sıra yeni projelerini anlattı. Kodlamaca, okuyalım-okutalım, sosyal sorumluluk projesi plastik ve kapak toplama projeleri devam ederken, yeni eğitim öğretim yılında çocuk kulübü öğrencilerine İngilizce ve satranç eğitimlerinin yanı sıra üniversiteye hazırlanan Kardelenlere de ders takviyesi verildiğini anlattı. ŞEVKLE ÇALIŞMAK İÇİN GÜÇ VERİYOR ÇYDD Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar, kendilerini yalnız bırakmayan Çağdaş Yaşam dostlarına teşekkür ederek, “Her toplantımızda aramıza yeni arkadaşlarımızın da katıldığını görmek, bizlere çalışmalarımızda doğru yolda olduğumuzu gösterirken, ayrıca daha şevkle çalışmak için de güç veriyor” açıklamalarında bulundu. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi’nin her ay düzenlediği kahvaltı buluşmasında ÇYDD üye ve gönüllüleri keyifli anlar yaşadı.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, “Her toplantımızda aramıza yeni arkadaşlarımızın da katıldığını görmek, bizlere çalışmalarımızda doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” dedi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi, geleneksel aylık kahvaltı buluşmasını Salaş Cafe’de gerçekleştirdi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar derneğin uygulamaya devam eden projelerinin yanı sıra yeni projelerini anlattı. Kodlamaca, okuyalım-okutalım, sosyal sorumluluk projesi plastik ve kapak toplama projeleri devam ederken, yeni eğitim öğretim yılında çocuk kulübü öğrencilerine İngilizce ve satranç eğitimlerinin yanı sıra üniversiteye hazırlanan Kardelenlere de ders takviyesi verildiğini anlattı.

ŞEVKLE ÇALIŞMAK İÇİN GÜÇ VERİYOR

ÇYDD Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar, kendilerini yalnız bırakmayan Çağdaş Yaşam dostlarına teşekkür ederek, “Her toplantımızda aramıza yeni arkadaşlarımızın da katıldığını görmek, bizlere çalışmalarımızda doğru yolda olduğumuzu gösterirken, ayrıca daha şevkle çalışmak için de güç veriyor” açıklamalarında bulundu. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi’nin her ay düzenlediği kahvaltı buluşmasında ÇYDD üye ve gönüllüleri keyifli anlar yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.