Doktora isyan etti!

Gebze 25.10.2020 - 10:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Doktora isyan etti!

Gebzeli bir vatandaş ayağındaki şişlikten dolayı Gebze’de bulunan bir özel hastaneye gittiğini ücret ödemesine rağmen tedavi edilmediğini iddia ederek WhatsApp ihbar hattımıza şikayette bulundu. Gebzeli bir vatandaş WhatsApp ihbar hattımıza ulaşarak ayağındaki şişlikten dolayı Gebze’de bulunan bir özel hastaneye gittiğini ancak hastanede bulunan ortopedi doktoru C.C'nin ücret ödemesine tedavi edemediğini iddia ederek şikayetçi oldu. Hastaneye para kazandırmak için şiş ayağının alçıya alındığını söyleyen vatandaş şu ifadelere yer verdi; "Ortopedi doktoru C.C.’ye gittim ayak şişliği şikayeti ile 120 lira muayene 200 lira tahliller üstüne üstelik hastaneye para kazandırmak için iltihaplı şişkinliği alçıya almak ne alakaysa 250 lira öyle gitti bir hafta sonra kontrole gittim şişkinlik daha kötü olmuş. Bir müddet boş boş baktıktan sonra gene kan tahlilleri yaptırdı ve hiçbir şey anlamadı. Paramız gitti tedavi yok."

Gebzeli bir vatandaş ayağındaki şişlikten dolayı Gebze’de bulunan bir özel hastaneye gittiğini ücret ödemesine rağmen tedavi edilmediğini iddia ederek WhatsApp ihbar hattımıza şikayette bulundu.

Gebzeli bir vatandaş WhatsApp ihbar hattımıza ulaşarak ayağındaki şişlikten dolayı Gebze’de bulunan bir özel hastaneye gittiğini ancak hastanede bulunan ortopedi doktoru C.C'nin ücret ödemesine tedavi edemediğini iddia ederek şikayetçi oldu. Hastaneye para kazandırmak için şiş ayağının alçıya alındığını söyleyen vatandaş şu ifadelere yer verdi; "Ortopedi doktoru C.C.’ye gittim ayak şişliği şikayeti ile 120 lira muayene 200 lira tahliller üstüne üstelik hastaneye para kazandırmak için iltihaplı şişkinliği alçıya almak ne alakaysa 250 lira öyle gitti bir hafta sonra kontrole gittim şişkinlik daha kötü olmuş. Bir müddet boş boş baktıktan sonra gene kan tahlilleri yaptırdı ve hiçbir şey anlamadı. Paramız gitti tedavi yok."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.