19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Doktorlara bedava tatil.

Ekonomi 14.12.2016 - 06:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Doktorlara bedava tatil.

Sağlık Bakanlığı, yaz dönemi için 'hem tatil hem çalışma' modeli geliştirdi. Program ile doktor, tatile gittiği bölgede isterse çalışabilecek. Bunun karşılığında doktorlara döner sermaye geliri, ekstra izin gibi teşvik edici öneriler getirilecek. Böylece doktorlar tatillerini bedavaya getirecek. Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Doktorlarımıza aileleriyle birlikte hem tatil yapacakları hem de çalışacakları bir model hazırladık" dedi. Sistem gönüllülük esasıyla uygulanacak. Çalışılan kısım doktorun yıllık izin hakkından düşülecek..

Sağlık Bakanlığı, yaz dönemi için 'hem tatil hem çalışma' modeli geliştirdi. Program ile , e gittiği bölgede isterse çalışabilecek. Bunun karşılığında doktorlara döner sermaye geliri, ekstra izin gibi teşvik edici öneriler getirilecek. Böylece doktorlar tatillerini bedavaya getirecek. Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Doktorlarımıza aileleriyle birlikte hem tatil yapacakları hem de çalışacakları bir model hazırladık" dedi. Sistem gönüllülük esasıyla uygulanacak. Çalışılan kısım doktorun yıllık izin hakkından düşülecek..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.