Dokunmadığımız vatandaşımız kalmayacak

Kocaeli 02.08.2019 - 09:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dokunmadığımız vatandaşımız kalmayacak

Başkan Büyükakın, “Şehrimizde dokunmadığımız, temas etmediğimiz tek bir vatandaşımız kalmayıncaya dek bıkmadan, yorulmadan ve durmadan çalışacağız” dedi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Kocaeli’nin her ilçesinde vatandaşlarla olan buluşmalarına ve esnaf ziyaretlerine hızlı bir şekilde devam ediyor. Belediye çalışmalarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarıyla ve kent dinamikleriyle bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Büyükakın, Kocaeli’nin ilçelerindeki cadde ve sokaklarını da gezerek vatandaşlarla hasbihal etmeyi sürdürüyor. Her fırsatta halkla beraber yürüdüklerini ve Kocaelililerin sesine kulak verdiklerini belirten Başkan Büyükakın, son olarak Kandıra, Gebze ve İzmit’te vatandaşların öneri ve taleplerini dinledi. Başkan Büyükakın, “Şehrimizde dokunmadığımız, temas etmediğimiz tek bir vatandaşımız kalmayıncaya dek bıkmadan, yorulmadan ve durmadan çalışacağız” ifadelerini kullandı. “ALLAH RAZI OLSUN DEMESİ BİZE ENERJİ VERİYOR" Halkımızla olan birliğimiz ve kardeşliğimizi çok önemsediğini söyleyen Başkan Büyükakın, “Kentimizde sıkmadık el bırakmayacağız” diyerek vatandaşlarla sohbetler gerçekleştiren “İnsanımızın fikir ve önerilerini hassasiyetle dinliyor, hayır dualarını almak için çalışıyoruz.  Çocuğundan yaşlısına, gencinden kadınına kadar hizmetlerimizden dolayı halkımızın bizlere teşekkür etmesi, Allah razı olsun demesi bize enerji veriyor” açıklamasını yaptı. “Gerek ülkemiz için gerekse dünya için yeni bir dönemdeyiz” diyerek vatandaşlardan gelen sorulara içtenlikle cevap veren Başkan Büyükakın, “Hızla gelişen ve kalkınan Türkiye, herkesin dikkatini çekiyor. Dosta güven, düşmana korku aşılıyoruz. Dünyanın parlayan yıldızı Türkiye’ye dur demek için birçok entrikalar çevriliyor. Bunları hepimiz görüyor ve yaşıyoruz” dedi. “ÇALIŞMAYA AMA ÇOK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ” “Terörle susturamadılar, darbe girişimlerinin altında ezildiler, şimdi de ekonomik saldırılarla bizi alt etmeye çalışıyorlar” diyerek vatandaşlardan gelen destek sözlerine teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Bugüne kadar başarılı olamadılar, yine de olamayacaklar. Halkımızın bize olan inancını, sevgisini ve güvenini gördükçe şehrimiz ve ülkemiz geleceğe koşar adımlarla yoluna devam edecektir” şeklinde konuştu. Kandıra, Gebze ve İzmit’te çalışma ziyaretleri boyunca vatandaşların kendisine gösterdiği ilgiye ve teveccühüne bir kez daha teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Bu güvene layık olmak için çalışmaya ama çok çalışmaya devam edeceğiz” diyerek açıklamalarını tamamladı.
Başkan Büyükakın, “Şehrimizde dokunmadığımız, temas etmediğimiz tek bir vatandaşımız kalmayıncaya dek bıkmadan, yorulmadan ve durmadan çalışacağız” dedi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Kocaeli’nin her ilçesinde vatandaşlarla olan buluşmalarına ve esnaf ziyaretlerine hızlı bir şekilde devam ediyor. Belediye çalışmalarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarıyla ve kent dinamikleriyle bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Büyükakın, Kocaeli’nin ilçelerindeki cadde ve sokaklarını da gezerek vatandaşlarla hasbihal etmeyi sürdürüyor. Her fırsatta halkla beraber yürüdüklerini ve Kocaelililerin sesine kulak verdiklerini belirten Başkan Büyükakın, son olarak Kandıra, Gebze ve İzmit’te vatandaşların öneri ve taleplerini dinledi. Başkan Büyükakın, “Şehrimizde dokunmadığımız, temas etmediğimiz tek bir vatandaşımız kalmayıncaya dek bıkmadan, yorulmadan ve durmadan çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“ALLAH RAZI OLSUN DEMESİ BİZE ENERJİ VERİYOR"

Halkımızla olan birliğimiz ve kardeşliğimizi çok önemsediğini söyleyen Başkan Büyükakın, “Kentimizde sıkmadık el bırakmayacağız” diyerek vatandaşlarla sohbetler gerçekleştiren “İnsanımızın fikir ve önerilerini hassasiyetle dinliyor, hayır dualarını almak için çalışıyoruz.  Çocuğundan yaşlısına, gencinden kadınına kadar hizmetlerimizden dolayı halkımızın bizlere teşekkür etmesi, Allah razı olsun demesi bize enerji veriyor” açıklamasını yaptı. “Gerek ülkemiz için gerekse dünya için yeni bir dönemdeyiz” diyerek vatandaşlardan gelen sorulara içtenlikle cevap veren Başkan Büyükakın, “Hızla gelişen ve kalkınan Türkiye, herkesin dikkatini çekiyor. Dosta güven, düşmana korku aşılıyoruz. Dünyanın parlayan yıldızı Türkiye’ye dur demek için birçok entrikalar çevriliyor. Bunları hepimiz görüyor ve yaşıyoruz” dedi.

“ÇALIŞMAYA AMA ÇOK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

“Terörle susturamadılar, darbe girişimlerinin altında ezildiler, şimdi de ekonomik saldırılarla bizi alt etmeye çalışıyorlar” diyerek vatandaşlardan gelen destek sözlerine teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Bugüne kadar başarılı olamadılar, yine de olamayacaklar. Halkımızın bize olan inancını, sevgisini ve güvenini gördükçe şehrimiz ve ülkemiz geleceğe koşar adımlarla yoluna devam edecektir” şeklinde konuştu. Kandıra, Gebze ve İzmit’te çalışma ziyaretleri boyunca vatandaşların kendisine gösterdiği ilgiye ve teveccühüne bir kez daha teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Bu güvene layık olmak için çalışmaya ama çok çalışmaya devam edeceğiz” diyerek açıklamalarını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.