Dolandırıcılara kanmayın

Kocaeli 08.04.2017 - 10:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dolandırıcılara kanmayın

Belediye Başkanlıkları ve müteahittleri arayıp illegal şekilde para isteyen sahtekarlar için İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden açıklama yapıldı Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada açık kimliği belirlenemeyen bir şahsın, belediye başkanları ve müteahhitlerden, yapılacak ihalelerle ilgili şartname bedeli olarak bir miktar paranın kendi IBAN numarasına yatırılmasını istediği ifade edildi. Açıklamada bu kişinin 0 533 268 63 18 numaralı hattan arama yaptığı ve kendisini Albay Mustafa Yurt olarak tanıttığı belirtilerek benzer olayların yaşanmaması için böyle bir olayla karşılaşılınca durumu belediye başkanlıkları, ilgili kamu kurumları ve Emniyet Müdürlüğü’ne bildirmeleri gerektiği istendi.

Belediye Başkanlıkları ve müteahittleri arayıp illegal şekilde para isteyen sahtekarlar için İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden açıklama yapıldı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada açık kimliği belirlenemeyen bir şahsın, belediye başkanları ve müteahhitlerden, yapılacak ihalelerle ilgili şartname bedeli olarak bir miktar paranın kendi IBAN numarasına yatırılmasını istediği ifade edildi. Açıklamada bu kişinin 0 533 268 63 18 numaralı hattan arama yaptığı ve kendisini Albay Mustafa Yurt olarak tanıttığı belirtilerek benzer olayların yaşanmaması için böyle bir olayla karşılaşılınca durumu belediye başkanlıkları, ilgili kamu kurumları ve Emniyet Müdürlüğü’ne bildirmeleri gerektiği istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.