19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dolar Bu Sabah...

Ekonomi 28.12.2017 - 09:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dolar Bu Sabah...

Dolarda sakin seyir devam ediyor. Dolar kuru sabah ilk işlemlerin ardından 3.81-3.82 TL aralığına oturdu. Noel tatili ile birçok ülke piyasasının kapalı olması nedeniyle piyasalardaki işlem hacimleri de düşük kalırken, dolar/TL hafta başından beri işlem gördüğü 3.80 civarından sınırlı bir yükselişle 3.82'li seviyelere çıkmıştı. Bu sabah ise hafif bir gerileme görülüyor. Dolar kuru sabah ilk işlemleri 3.8130 TL'den, euro ise 4.5450 TL'den geçti. Fed ve TCMB'nin faiz kararlarının ardından ABD'deki dava süreci, jeopolitik gelişmeler, ABD ve AB ile ilişkiler yakından izlenmeye devam ediyor. Bunun yanında gelişmekte olan ülke para birimlerindeki hareketler de TL'ye yön veriyor.  

Dolarda sakin seyir devam ediyor. Dolar kuru sabah ilk işlemlerin ardından 3.81-3.82 TL aralığına oturdu.

Noel tatili ile birçok ülke piyasasının kapalı olması nedeniyle piyasalardaki işlem hacimleri de düşük kalırken, dolar/TL hafta başından beri işlem gördüğü 3.80 civarından sınırlı bir yükselişle 3.82'li seviyelere çıkmıştı.

Bu sabah ise hafif bir gerileme görülüyor. Dolar kuru sabah ilk işlemleri 3.8130 TL'den, euro ise 4.5450 TL'den geçti.

Fed ve TCMB'nin faiz kararlarının ardından ABD'deki dava süreci, jeopolitik gelişmeler, ABD ve AB ile ilişkiler yakından izlenmeye devam ediyor. Bunun yanında gelişmekte olan ülke para birimlerindeki hareketler de TL'ye yön veriyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.