Dolar Fiyatları Düşüşünü Sürdürüyor

Ekonomi 27.12.2017 - 08:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dolar Fiyatları Düşüşünü Sürdürüyor

Dolar fiyatları Güney Afrika randından gelen son dakika haberleriyle olumlu seyir izliyor. Noel dolayısıyla işlem hacmi düşük de olsa dolar gerileyerek 3.80 lira oldu Noel tatili nedeniyle ABD ve İngiltere başta olmak üzere birçok ülke piyasasının kapalı olmasıyla piyasalardaki hacimlerin de düşük kalmasıyla dolar/TL sınırlı geriledi. Noel tatili nedeniyle hacimlerin piyasalarda hacimler geriledi. Tokyo dışındaki büyük döviz piyasalarının kapalı olduğu işlem gününde euro/dolar ve dolar/yen gibi temel kurlarda işlem hacimleri ortalama bir günün beşte birinden az seviyede bulunuyor.

Dolar fiyatları Güney Afrika randından gelen son dakika haberleriyle olumlu seyir izliyor. Noel dolayısıyla işlem hacmi düşük de olsa dolar gerileyerek 3.80 lira oldu

Noel tatili nedeniyle ABD ve İngiltere başta olmak üzere birçok ülke piyasasının kapalı olmasıyla piyasalardaki hacimlerin de düşük kalmasıyla dolar/TL sınırlı geriledi.

Noel tatili nedeniyle hacimlerin piyasalarda hacimler geriledi. Tokyo dışındaki büyük döviz piyasalarının kapalı olduğu işlem gününde euro/dolar ve dolar/yen gibi temel kurlarda işlem hacimleri ortalama bir günün beşte birinden az seviyede bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.