19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dolar iki ayın dibinde

Ekonomi 16.10.2018 - 07:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dolar iki ayın dibinde

Yatırımcı güvenini perçinleyen Yeni Ekonomi Programı ile birlikte ABD ile ilişkilere ilişkin olumlu beklentiler, Türkiye piyasalarını olumlu ayrıştırmaya devam ediyor. Dolar dün 5.75 liranın altına inerek 2 ayın en düşük seviyesine gerilerken, TL dolar karşısında yüzde 2 ile en fazla değer kazanan para birimi oldu. 10 yıllık tahvilin faizi de yüzde 18.57 ile 2 haftanın en düşük seviyesine indi..

Yatırımcı güvenini perçinleyen Yeni Ekonomi Programı ile birlikte ABD ile ilişkilere ilişkin olumlu beklentiler,  piyasalarını olumlu ayrıştırmaya devam ediyor. Dolar dün 5.75 liranın altına inerek 2 ayın en düşük seviyesine gerilerken, TL dolar karşısında yüzde 2 ile en fazla değer kazanan para birimi oldu. 10 yıllık tahvilin faizi de yüzde 18.57 ile 2 haftanın en düşük seviyesine indi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.