Dolar Sert Düştü

Ekonomi 22.11.2017 - 19:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dolar Sert Düştü

Soçi'de Türkiye, Rusya ve İran arasında düzenlenen Suriye konulu üçlü zirveden tam mutabakat çıkınca, gün içinde tarihi rekor kıran dolar 3,93 seviyesine kadar geriledi.

Güne 3,97 seviyelerinden başlayan dolar, TL karşısında bir ara 3,98 seviyesini görerek tarihi rekorunu kırdı. Rekoru kırdıktan sonra tepki satışlarıyla piyasalar ara vermeden önce yeniden 3,95 seviyesine gerileyen dolar, günün ikinci yarısında yeniden ateşlenerek 3,97 seviyesini aştı. Daha sonra tekrar gerilemeye başlayan parite, günü 3,9573 seviyesinden kapattı. ABD, SURİYE'DE SAF DIŞI BIRAKILDI Ancak  Rusya'nın  Soçi kentinde düzenlenen  Suriye zirvesinin düzenlendiği sırada dolar sert şekilde düştü. Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan,  Rusya lideri  Putin ve  İran  Cumhurbaşkanı Ruhani,  ABD ve koalisyon güçlerini saf dışı bırakarak  Soçi'de  Suriye'nin geleceği konusunda çok önemli bir toplantı gerçekleştirdi. BASIN TOPLANTISINDA 3,93 SEVİYESİNE GERİLEDİ Üçlü zirvenin başladığı saatlerde uluslararası piyasalarda TL karşısında 3,96 seviyesinden işlem gören dolar, zirvenin ardından yapılan basın toplantısında üç ülkenin  Suriye konusunda tam mutabakat sağladığını bildirmesiyle 3,93 seviyesine kadar geriledi.
Soçi'de Türkiye, Rusya ve İran arasında düzenlenen Suriye konulu üçlü zirveden tam mutabakat çıkınca, gün içinde tarihi rekor kıran dolar 3,93 seviyesine kadar geriledi.

Güne 3,97 seviyelerinden başlayan dolar, TL karşısında bir ara 3,98 seviyesini görerek tarihi rekorunu kırdı. Rekoru kırdıktan sonra tepki satışlarıyla piyasalar ara vermeden önce yeniden 3,95 seviyesine gerileyen dolar, günün ikinci yarısında yeniden ateşlenerek 3,97 seviyesini aştı.

Daha sonra tekrar gerilemeye başlayan parite, günü 3,9573 seviyesinden kapattı.

ABD, SURİYE'DE SAF DIŞI BIRAKILDI

Ancak  Rusya'nın  Soçi kentinde düzenlenen  Suriye zirvesinin düzenlendiği sırada dolar sert şekilde düştü.

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan,  Rusya lideri  Putin ve  İran  Cumhurbaşkanı Ruhani,  ABD ve koalisyon güçlerini saf dışı bırakarak  Soçi'de  Suriye'nin geleceği konusunda çok önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

BASIN TOPLANTISINDA 3,93 SEVİYESİNE GERİLEDİ

Üçlü zirvenin başladığı saatlerde uluslararası piyasalarda TL karşısında 3,96 seviyesinden işlem gören dolar, zirvenin ardından yapılan basın toplantısında üç ülkenin  Suriye konusunda tam mutabakat sağladığını bildirmesiyle 3,93 seviyesine kadar geriledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.