GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Döngeloğlu Çayırovalılarla buluştu

Çayırova 19.11.2019 - 14:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Döngeloğlu Çayırovalılarla buluştu

Çayırova Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün Kasım ayı Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu “Asr-ı Saadette Aile Hayatı” konulu söyleşide Çayırova’lılarla buluştu. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’ndeki konferans salonunda gerçekleşen ve salonun tamamının dolduğu program Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Programa Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Topçu, AK Parti Çayırova İlçe Başkan Vekili Kadir Horoz, Milliyetçi Hareket Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Programın açılışında kısa bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Topçu, tüm katılımcılara ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin farklı bir programdan dolayı konferansa katılamadığını ve tüm katılımcılara selamlarını ilettiğini de dile getiren Topçu, bu tür etkinliklerle Çayırova’da kültür sanat hayatını her zaman dinamik ve canlı tutacaklarını söyledi. PEYGAMBER EFENDİMİZİN AİLE HAYATINDAN ÖRNEKLER VERDİ Söyleşide Peygamber Efendimizin (s.a.v) aile hayatından örnekler veren Döngeloğlu, “Peygamber Efendimizin (s.a.v) hayatı bir güzel ömürdür. O'nun hayatı zaman gelir bizlere tebessüm ettirir, zaman gelir gözümüzden yaşlar gelir, hüzünleniriz. Efendimiz en güzel ömrü yaşamıştır. Evinde 2 ay ateş yanmadığı, 3 gün ağzına bir şey koymadığı olmuştur. Dünyaya saman çöpü kadar değer vermemiştir. Yerler gökler adı için yaratılmıştır ama hiçbir zaman ellerini açıp, "Yarabbi göklerden inen bıldırcın sofralarından bize de ver" dememiştir. O bizlere örnek olmak için yaşamıştır.” diye konuştu. Konferansın sonunda katılımcılarla hatıra fotoğrafı da çektiren Döngeloğlu’na günün anısına Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Topçu çiçek takdim etti.

Çayırova Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün Kasım ayı Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu “Asr-ı Saadette Aile Hayatı” konulu söyleşide Çayırova’lılarla buluştu. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’ndeki konferans salonunda gerçekleşen ve salonun tamamının dolduğu program Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Programa Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Topçu, AK Parti Çayırova İlçe Başkan Vekili Kadir Horoz, Milliyetçi Hareket Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Programın açılışında kısa bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Topçu, tüm katılımcılara ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin farklı bir programdan dolayı konferansa katılamadığını ve tüm katılımcılara selamlarını ilettiğini de dile getiren Topçu, bu tür etkinliklerle Çayırova’da kültür sanat hayatını her zaman dinamik ve canlı tutacaklarını söyledi.

PEYGAMBER EFENDİMİZİN AİLE HAYATINDAN ÖRNEKLER VERDİ

Söyleşide Peygamber Efendimizin (s.a.v) aile hayatından örnekler veren Döngeloğlu, “Peygamber Efendimizin (s.a.v) hayatı bir güzel ömürdür. O'nun hayatı zaman gelir bizlere tebessüm ettirir, zaman gelir gözümüzden yaşlar gelir, hüzünleniriz. Efendimiz en güzel ömrü yaşamıştır. Evinde 2 ay ateş yanmadığı, 3 gün ağzına bir şey koymadığı olmuştur. Dünyaya saman çöpü kadar değer vermemiştir. Yerler gökler adı için yaratılmıştır ama hiçbir zaman ellerini açıp, "Yarabbi göklerden inen bıldırcın sofralarından bize de ver" dememiştir. O bizlere örnek olmak için yaşamıştır.” diye konuştu. Konferansın sonunda katılımcılarla hatıra fotoğrafı da çektiren Döngeloğlu’na günün anısına Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Topçu çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.