19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DÖNGELOĞLU DARICA’DA SEVENLERİYLE BULUŞTU

Darıca 02.04.2017 - 11:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DÖNGELOĞLU DARICA’DA SEVENLERİYLE BULUŞTU

Ekranların sevilen isimlerinden İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu mübarek üç ayların başlangıcında Darıca’lı sevenleriyle bir araya geldi. Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde “Üç Aylar ve Mübarek Geceler” konulu söyleşisi ile Darıcalılarla buluşan Döngeloğlu’nu dinlemek isteyen Darıca’lılar salonu tamamen doldurdular. ÜÇ AYLARI DOLU DOLU YAŞAYALIM Sohbetinde üç ayların önemine değinen Döngeloğlu, “ramazan ayını en iyi şekilde karşılamak adına üç aylardan azami ölçüde faydalanmak gerekli. Namazlarımızı aksatmayalım. Peygamber Efendimiz’in hayatını öğrenelim, çocuklarımıza öğretelim. Özellikle evlilik hayatımızda Peygamber Efendimiz’in hayatını kendimize örnek alalım.” diyerek sevenlerine tavsiyelerde bulundu. Döngeloğlu son olarak, “beni bu güzel akşamda beni sizlerle buluşturan ve bu güzel geceyi yaşamamıza vesile olan çok değerli Belediye Başkanım Şükrü Karabacak’a ve tüm çalışanlara şükranlarımı sunuyorum" diyerek konuşmasını tamamladı. Programın ardından Döngeloğlu’na verdiği aydınlatıcı bilgilerden dolayı teşekkür eden Başkan Karabacak, kendisine bir çiçek takdim etti.

Ekranların sevilen isimlerinden İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu mübarek üç ayların başlangıcında Darıca’lı sevenleriyle bir araya geldi. Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde “Üç Aylar ve Mübarek Geceler” konulu söyleşisi ile Darıcalılarla buluşan Döngeloğlu’nu dinlemek isteyen Darıca’lılar salonu tamamen doldurdular.

ÜÇ AYLARI DOLU DOLU YAŞAYALIM

Sohbetinde üç ayların önemine değinen Döngeloğlu, “ramazan ayını en iyi şekilde karşılamak adına üç aylardan azami ölçüde faydalanmak gerekli. Namazlarımızı aksatmayalım. Peygamber Efendimiz’in hayatını öğrenelim, çocuklarımıza öğretelim. Özellikle evlilik hayatımızda Peygamber Efendimiz’in hayatını kendimize örnek alalım.” diyerek sevenlerine tavsiyelerde bulundu.

Döngeloğlu son olarak, “beni bu güzel akşamda beni sizlerle buluşturan ve bu güzel geceyi yaşamamıza vesile olan çok değerli Belediye Başkanım Şükrü Karabacak’a ve tüm çalışanlara şükranlarımı sunuyorum" diyerek konuşmasını tamamladı. Programın ardından Döngeloğlu’na verdiği aydınlatıcı bilgilerden dolayı teşekkür eden Başkan Karabacak, kendisine bir çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.