19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dönmez, “Artık ‘Refah’ Var”

Çayırova 25.06.2019 - 12:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dönmez, “Artık ‘Refah’ Var”

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez dün yaptığı yazılı basın açıklamasında gündeme ilişkin konuştu. Ayrıca Kocaeli’nde düzenlenen il divan toplantısı hakkında da konuşan Dönmez, buraya katılım sağlayan ve çalışmalarında aşırı fedakarlık gösteren ilçe yönetimine, Kadın Kollarına ve Gençlik Kollarına teşekkür etti.

Dönmez, siyasetin artık yeni bir arayış içerisinde olduğunun altını çizerek, Yeniden Refah Partisi’ne olan ilginin her geçen gün artarak devam ettiğini söyledi. Fatih Erbakan’ın da her kesim tarafından sevildiğini dile getiren Dönmez, “Artık iktidarın bir alternatifi vardır. Bugüne kadar alternatif bir parti göremeyen seçmenimiz, artık Fatih Erbakan’ı ve Yeniden Refah Partisini bir çıkış yolu, kurtuluş yolu olarak görmektedir. Parti olarak çalışmalarımızı artırmak ve mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimize kadar elimizi uzatmakla mükellefiz. Bizler sadece kendisini düşünen bir toplum değiliz. Biz dün vardık, bugün varız ve yarın da var olacağız. Bunu herkesin bilmesi gerekmektedir. Milli Görüş her daim var olacaktır ve insanlara umut olacaktır” şeklinde konuştu. “İpi Göğüsleme Sırası Refahta” Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez yaptığı yazılı açıklamada, “Yeniden Refah Partisi’nin İlçe Başkanlığını yapmanın mutluluğunu ve gururunu yaşamaktayım. Büyük bir kaosa dönüşen İstanbul seçimini atlatmış bulunmaktayız. Refah Partisi olarak artık ipi göğüsleme sırasının bize geldiğini buradan tüm kamuoyu ile paylaşmak isterim” dedi.  “Şahsiyetsiz Tutumlar” “Bazı siyasetçilerin şahsiyetsiz tutumları yüzünden ülkemiz zor durumda kalmıştır. Pkk terör örgütüne verilen tavizler sonrası Güney Doğu da yollar mayınlarla donatılmış ve bu yüzden yüzlerce şehit vermiş durumdadır ülkemiz. Bunların tek müsebbibi ise az önce de söylediğim gibi Ak Parti’nin dış politika da ne kadar yanlış yaptığının açık bir örneğidir.” “İnsanları Kutuplaştırdılar” “İnsanları kutuplaştıran bir siyaset izleyen Ak Parti yüzünden bugün aile içerisinde bile insanlar siyaset yapamamakta ve tartışmaktadır. Bunları bu tutumları ülkemize doğrudan zarar vermekle kalmayıp, ekonomimize de büyük oranda etki etmektedir. Ak Parti bitti gidecek artık ama onun yerini dolduracak olan da CHP değildir. Milletimiz bu partilerin geçmişlerini çok iyi bilmektedir. Milletimiz yeni bir arayış içerisindedir ve bu arayışa layık olan tek Parti de Yeniden Refah Partisi ve Fatih Erbakan’dır. Milletimizi Yeniden Refah Partimize üye olmaya ve bu davada çalışmaya davet ediyorum.” “Artık Biz Varız” “Bizler Milli Görüşçüler olarak hakkı üstün tutan bir görüşün mensuplarıyız. Artık biz varız diyerek, bütün parti mensubu arkadaşlarıma yaptıkları özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyor. Allah yar ve yardımcınız olsun diyorum”
Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez dün yaptığı yazılı basın açıklamasında gündeme ilişkin konuştu. Ayrıca Kocaeli’nde düzenlenen il divan toplantısı hakkında da konuşan Dönmez, buraya katılım sağlayan ve çalışmalarında aşırı fedakarlık gösteren ilçe yönetimine, Kadın Kollarına ve Gençlik Kollarına teşekkür etti.

Dönmez, siyasetin artık yeni bir arayış içerisinde olduğunun altını çizerek, Yeniden Refah Partisi’ne olan ilginin her geçen gün artarak devam ettiğini söyledi. Fatih Erbakan’ın da her kesim tarafından sevildiğini dile getiren Dönmez, “Artık iktidarın bir alternatifi vardır. Bugüne kadar alternatif bir parti göremeyen seçmenimiz, artık Fatih Erbakan’ı ve Yeniden Refah Partisini bir çıkış yolu, kurtuluş yolu olarak görmektedir. Parti olarak çalışmalarımızı artırmak ve mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimize kadar elimizi uzatmakla mükellefiz. Bizler sadece kendisini düşünen bir toplum değiliz. Biz dün vardık, bugün varız ve yarın da var olacağız. Bunu herkesin bilmesi gerekmektedir. Milli Görüş her daim var olacaktır ve insanlara umut olacaktır” şeklinde konuştu.

“İpi Göğüsleme Sırası Refahta”

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez yaptığı yazılı açıklamada, “Yeniden Refah Partisi’nin İlçe Başkanlığını yapmanın mutluluğunu ve gururunu yaşamaktayım. Büyük bir kaosa dönüşen İstanbul seçimini atlatmış bulunmaktayız. Refah Partisi olarak artık ipi göğüsleme sırasının bize geldiğini buradan tüm kamuoyu ile paylaşmak isterim” dedi.

 “Şahsiyetsiz Tutumlar”

“Bazı siyasetçilerin şahsiyetsiz tutumları yüzünden ülkemiz zor durumda kalmıştır. Pkk terör örgütüne verilen tavizler sonrası Güney Doğu da yollar mayınlarla donatılmış ve bu yüzden yüzlerce şehit vermiş durumdadır ülkemiz. Bunların tek müsebbibi ise az önce de söylediğim gibi Ak Parti’nin dış politika da ne kadar yanlış yaptığının açık bir örneğidir.”

“İnsanları Kutuplaştırdılar”

“İnsanları kutuplaştıran bir siyaset izleyen Ak Parti yüzünden bugün aile içerisinde bile insanlar siyaset yapamamakta ve tartışmaktadır. Bunları bu tutumları ülkemize doğrudan zarar vermekle kalmayıp, ekonomimize de büyük oranda etki etmektedir. Ak Parti bitti gidecek artık ama onun yerini dolduracak olan da CHP değildir. Milletimiz bu partilerin geçmişlerini çok iyi bilmektedir. Milletimiz yeni bir arayış içerisindedir ve bu arayışa layık olan tek Parti de Yeniden Refah Partisi ve Fatih Erbakan’dır. Milletimizi Yeniden Refah Partimize üye olmaya ve bu davada çalışmaya davet ediyorum.”

“Artık Biz Varız”

“Bizler Milli Görüşçüler olarak hakkı üstün tutan bir görüşün mensuplarıyız. Artık biz varız diyerek, bütün parti mensubu arkadaşlarıma yaptıkları özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyor. Allah yar ve yardımcınız olsun diyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.