Dönüşü muhteşem oldu!

Gebze 01.06.2020 - 10:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dönüşü muhteşem oldu!

Şehrimizin tek alışveriş merkezi Gebze Center uzun bir aranın ardından kapılarını yeniden açtı. Açılış saati olan 10.00’dan itibaren AVM’de yoğunluk yaşanmaya başlandı.  AVM girişinde maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyuldu. Sosyal mesafe kurallarına uygulanan girişlerde aynı zamanda güvenlik ekipleri büyük mesai harcadılar. Gebzeliler uzun süre sonra açılan Gebze Centera akın ederken girişlerde müşterilerin ateşleri ölçüldü. MAĞAZALAR HEYECANLI Tüm mağazaların yeniden hizmete başladığı Gebze Center alışveriş merkezinde mağazalar yeniden müşterileriyle olmanın heyecanını yaşadı. Kentimizin tek alışveriş merkezi olan Gebze Center bilindiği gibi uzun zamandır Covid 19 salgını nedeniyle hizmet vermiyordu.

Şehrimizin tek alışveriş merkezi Gebze Center uzun bir aranın ardından kapılarını yeniden açtı. Açılış saati olan 10.00’dan itibaren AVM’de yoğunluk yaşanmaya başlandı. 
AVM girişinde maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyuldu. Sosyal mesafe kurallarına uygulanan girişlerde aynı zamanda güvenlik ekipleri büyük mesai harcadılar. Gebzeliler uzun süre sonra açılan Gebze Centera akın ederken girişlerde müşterilerin ateşleri ölçüldü.


MAĞAZALAR HEYECANLI
Tüm mağazaların yeniden hizmete başladığı Gebze Center alışveriş merkezinde mağazalar yeniden müşterileriyle olmanın heyecanını yaşadı. Kentimizin tek alışveriş merkezi olan Gebze Center bilindiği gibi uzun zamandır Covid 19 salgını nedeniyle hizmet vermiyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.