19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘Dönüşümüz muhteşem oldu’

Spor 17.10.2016 - 15:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘Dönüşümüz muhteşem oldu’

‘Dönüşümüz muhteşem oldu’

Gebzespor Teknik Direktörü Cengiz Demir, 2-2 biten Sultangazispor deplasmanının ardından değerlendirmelerde bulundu. Zorluk derecesi yüksek olan maçın her iki tarafa da gidip geldiğini belirten Demir, yememeleri gereken bir gol yediklerini ve ikinci yarının başında da kontra ataktan 2 farklı geriye düştüklerini söyledi. VAZGEÇMEMEK ALIŞKANLIK OLACAK 2-0’dan sonra bekledikleri Gebzespor’u sahada gördüklerini kaydeden Cengiz Hoca, ‘’Dönüşümüz muhteşem oldu. Gerçekten müthiş bir baskı ve istekle oyunun her alanında iyi işler yaptık ve skora dengeyi getirdik. Maçı kazanabilirdik de ama en azından kaybetmedik. Bu 1 puan kuşkusuz bize iyi bir ivme ve vazgeçmeme alışkanlığı kazandıracaktır. Uzun bir yolumuz var. Bu yolda mücadeleyi bırakmadan tüm maçlarımıza aynı istekle çıkmalıyız. Bizi İstanbul’da yalnız bırakmayan taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Birlikte daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum’’dedi.
‘Dönüşümüz muhteşem oldu’

Gebzespor Teknik Direktörü Cengiz Demir, 2-2 biten Sultangazispor deplasmanının ardından değerlendirmelerde bulundu. Zorluk derecesi yüksek olan maçın her iki tarafa da gidip geldiğini belirten Demir, yememeleri gereken bir gol yediklerini ve ikinci yarının başında da kontra ataktan 2 farklı geriye düştüklerini söyledi.

VAZGEÇMEMEK ALIŞKANLIK OLACAK

2-0’dan sonra bekledikleri Gebzespor’u sahada gördüklerini kaydeden Cengiz Hoca, ‘’Dönüşümüz muhteşem oldu. Gerçekten müthiş bir baskı ve istekle oyunun her alanında iyi işler yaptık ve skora dengeyi getirdik. Maçı kazanabilirdik de ama en azından kaybetmedik. Bu 1 puan kuşkusuz bize iyi bir ivme ve vazgeçmeme alışkanlığı kazandıracaktır. Uzun bir yolumuz var. Bu yolda mücadeleyi bırakmadan tüm maçlarımıza aynı istekle çıkmalıyız. Bizi İstanbul’da yalnız bırakmayan taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Birlikte daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.