Dostlar hasret dindirdi!

Spor 02.08.2018 - 14:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dostlar hasret dindirdi!

DARICA G.B İLE GEBZESPOR HAZIRLIK MAÇINDA KARŞILAŞTI

Geçen sezon renklerine gönül veren taraftarlarına şampiyonluk sevinci yaşatan bölgemizin iki lokomotifi Darıca Gençlerbirliği ve Gebzespor’u karşı karşıya getiren dostluk maçında gülen taraf sarı yeşilliler oldu. Kora kor geçen hazırlık derbisini Darıca G.B 78.dakikada Görkem Güven’in golüyle 1-0 kazanırken, mücadelede dostluk rüzgarları esti. 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği ile 3.Lig temsilcimiz Gebzespor, tam 6 yıl aradan sonra aynı yeşil zemine ayak bastı. Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan kent derbisine ev sahibi Darıca G.B yedek ağırlıklı kadroyla çıkarken, konuk ekip Gebzespor ideale yakın bir ilk 11’le sahaya çıktı. KORA KOR MÜCADELE İki takımda da maç kadrosunda yer alan tüm futbolcular şans bulurken, ilk hazırlık maçı ve sıcak havaya rağmen iki takım futbolcuları da kora kor bir mücadele örneği gösterdiler. Darıca G.B’de Bünyamin Karataş, Gebzespor’da ise Oğuz Başaran takımlarının dikkat çeken oyuncuları olurken, mücadelenin 78.dakikada Gebzespor savunmasındaki kademe hatasını iyi değerlendiren Görkem Güven, maçın tek golünü kaydederek takımı Darıca G.B’yi galibiyete taşıdı.
DARICA G.B İLE GEBZESPOR HAZIRLIK MAÇINDA KARŞILAŞTI

Geçen sezon renklerine gönül veren taraftarlarına şampiyonluk sevinci yaşatan bölgemizin iki lokomotifi Darıca Gençlerbirliği ve Gebzespor’u karşı karşıya getiren dostluk maçında gülen taraf sarı yeşilliler oldu. Kora kor geçen hazırlık derbisini Darıca G.B 78.dakikada Görkem Güven’in golüyle 1-0 kazanırken, mücadelede dostluk rüzgarları esti.

2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği ile 3.Lig temsilcimiz Gebzespor, tam 6 yıl aradan sonra aynı yeşil zemine ayak bastı. Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan kent derbisine ev sahibi Darıca G.B yedek ağırlıklı kadroyla çıkarken, konuk ekip Gebzespor ideale yakın bir ilk 11’le sahaya çıktı.

KORA KOR MÜCADELE

İki takımda da maç kadrosunda yer alan tüm futbolcular şans bulurken, ilk hazırlık maçı ve sıcak havaya rağmen iki takım futbolcuları da kora kor bir mücadele örneği gösterdiler. Darıca G.B’de Bünyamin Karataş, Gebzespor’da ise Oğuz Başaran takımlarının dikkat çeken oyuncuları olurken, mücadelenin 78.dakikada Gebzespor savunmasındaki kademe hatasını iyi değerlendiren Görkem Güven, maçın tek golünü kaydederek takımı Darıca G.B’yi galibiyete taşıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.