GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Dostluk kazandı! 1-1

Spor 26.01.2020 - 13:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dostluk kazandı! 1-1

Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nda haftanın merakla maçında dostluk kazandı. İki Gebze bölgesi takımını karşı karşıya getiren mücadelede Diliskelesispor ie Hidropaks Gebze Tayfunspor 1-1 berabere kalarak puanları paylaştılar. Salih Gün Stadı’nda oynanan mücadeledenin ilk yarısında diri bir görüntü çizen konuk ekip Hidropaks Gebze Tayfunspor, ilk 45 dakikayı Uğur’un 35.dakikada tek golüyle 1-0 öne kapattı. İkinci yarıda baskısını arttıran ev sahibi ekip Diliskelesispor, 70.dakikada Umut’un golüyle skora denge getirdi. Mücadelenin geriye kalan dakikalarında iki ekibin de gol çabasından sonuç çıkmadı ve her iki takım da sahadan 1’er puanla ayrıldılar. ORTAK PANKARTLA ÇIKTILAR Karşılaşma öncesinde her iki takım sahaya ortak pankartla çıkarak örnek bir mesaj verdiler. Arslanbey maçında yaşanan olaylarda saldırıya uğrayan Hidropaks Tayfunspor kalesicisi Sefa’yı unutmayarak “Spor sevgi, barış ve kardeşliktir. Geçmiş olsun Sefa Tekdurmaz” yazılı pankartla ortak mesaj veren Diliskelesispor ve Hidropaks Tayfunspor, alkış topladılar.

Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nda haftanın merakla maçında dostluk kazandı. İki Gebze bölgesi takımını karşı karşıya getiren mücadelede Diliskelesispor ie Hidropaks Gebze Tayfunspor 1-1 berabere kalarak puanları paylaştılar.

Salih Gün Stadı’nda oynanan mücadeledenin ilk yarısında diri bir görüntü çizen konuk ekip Hidropaks Gebze Tayfunspor, ilk 45 dakikayı Uğur’un 35.dakikada tek golüyle 1-0 öne kapattı. İkinci yarıda baskısını arttıran ev sahibi ekip Diliskelesispor, 70.dakikada Umut’un golüyle skora denge getirdi. Mücadelenin geriye kalan dakikalarında iki ekibin de gol çabasından sonuç çıkmadı ve her iki takım da sahadan 1’er puanla ayrıldılar.

ORTAK PANKARTLA ÇIKTILAR

Karşılaşma öncesinde her iki takım sahaya ortak pankartla çıkarak örnek bir mesaj verdiler. Arslanbey maçında yaşanan olaylarda saldırıya uğrayan Hidropaks Tayfunspor kalesicisi Sefa’yı unutmayarak “Spor sevgi, barış ve kardeşliktir. Geçmiş olsun Sefa Tekdurmaz” yazılı pankartla ortak mesaj veren Diliskelesispor ve Hidropaks Tayfunspor, alkış topladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.