Dostluk Turnuvası’nda gol yağmuru

Spor 31.05.2017 - 14:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dostluk Turnuvası’nda gol yağmuru

Bölgemizin tanınan spor adamlarından Murat Erensoy ve Mehmet Akdemir’in sahibi olduğu 75.Yıl Halı Saha’da futbol şöleni başladı. İlk günkü maçlar sonunda izleyenler gole de, futbola da doydu. Ağlar 30 kez havalandı.  Murat Erensoy ve Mehmet Akdemir’in düzenlediği 2.Ramazan Ayı Dostluk Futbol Turnuvası, Gebzeli futbolseverlere ‘merhaba’ dedi. Ramazan ayındaki birlik  ve beraberliğin pekişmesi amacıyla organize edilen 35 yaş üstü Olgunlar Futbol Turnuvası’nda 16 takım mücadele ederken, ilk gün oynanan maçlar sonunda 30 gol kaydedildi. 22.30’da başlayan ve gece 01.30’a devam eden maçlarda ilk santra Gebze Kaymakamlık-Vefa İnşaat takımları arasında yapıldı.    VEFALI ÇULCU  A Grubu’na dahil olan mücadelede tanıdık bir isim hemen göze çarptı. Merkez Hakem Kurulu (MHK) Eski Başkanı Mustafa Çulcu’nun da formasını giydiği Vefa İnşaat,  Çayırovaspor’un çiçeği burnunda antrenörü Bülent Gürol’un etkili oyunu ile rakibini 9-5’lik skorla mağlup etti. Yine A Grubu’na ait olan diğer maçta ise heyecan tavan yaptı, erken final niteliği taşıyan mücadelede geçen yılın şampiyonu Simgem Yapı, keyifli ve kaliteli geçen maçta Adem Doğrul yönetimindeki Doğru Hidrolik takımını 5-3 yenmeyi başardı. Gecenin son maçında MAGİAD ve Akıncılar karşı karşıya geldi. Erhan Atmaca ve Tuncer Saltaş’ın kurduğu MAGİAD, Akıncılar karşısında 5-3 galip gelerek iddiasını ortaya koydu. Heyecanlı ve bir o kadar da zevkli geçen maçlara sahne olan turnuva maçları futbolseverlerin iftardan sonra uğradığı tek adres oluyor.  FOTOĞRAF VE DETAYLARI YARIN HEDEF GAZETESİ’NDE BULABİLİRSİNİZ

Bölgemizin tanınan spor adamlarından Murat Erensoy ve Mehmet Akdemir’in sahibi olduğu 75.Yıl Halı Saha’da futbol şöleni başladı. İlk günkü maçlar sonunda izleyenler gole de, futbola da doydu. Ağlar 30 kez havalandı. 

Murat Erensoy ve Mehmet Akdemir’in düzenlediği 2.Ramazan Ayı Dostluk Futbol Turnuvası, Gebzeli futbolseverlere ‘merhaba’ dedi. Ramazan ayındaki birlik  ve beraberliğin pekişmesi amacıyla organize edilen 35 yaş üstü Olgunlar Futbol Turnuvası’nda 16 takım mücadele ederken, ilk gün oynanan maçlar sonunda 30 gol kaydedildi. 22.30’da başlayan ve gece 01.30’a devam eden maçlarda ilk santra Gebze Kaymakamlık-Vefa İnşaat takımları arasında yapıldı.   

VEFALI ÇULCU 

A Grubu’na dahil olan mücadelede tanıdık bir isim hemen göze çarptı. Merkez Hakem Kurulu (MHK) Eski Başkanı Mustafa Çulcu’nun da formasını giydiği Vefa İnşaat,  Çayırovaspor’un çiçeği burnunda antrenörü Bülent Gürol’un etkili oyunu ile rakibini 9-5’lik skorla mağlup etti. Yine A Grubu’na ait olan diğer maçta ise heyecan tavan yaptı, erken final niteliği taşıyan mücadelede geçen yılın şampiyonu Simgem Yapı, keyifli ve kaliteli geçen maçta Adem Doğrul yönetimindeki Doğru Hidrolik takımını 5-3 yenmeyi başardı. Gecenin son maçında MAGİAD ve Akıncılar karşı karşıya geldi. Erhan Atmaca ve Tuncer Saltaş’ın kurduğu MAGİAD, Akıncılar karşısında 5-3 galip gelerek iddiasını ortaya koydu. Heyecanlı ve bir o kadar da zevkli geçen maçlara sahne olan turnuva maçları futbolseverlerin iftardan sonra uğradığı tek adres oluyor. 

FOTOĞRAF VE DETAYLARI YARIN HEDEF GAZETESİ’NDE BULABİLİRSİNİZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.