19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DP’li Nazlıgül’den ‘Karfest’ afişi eleştirisi!

Kocaeli 20.01.2020 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

DP’li Nazlıgül’den ‘Karfest’ afişi eleştirisi!

Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Mustafa Nazlıgül partisinin il binasında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Açıklamasında çöp depolama alanı ile ilgili açıklama yaparak konuyu netleştiren Başkan Büyükakın’a teşekkür eden İl Başkanı Mustafa Nazlıgül “Büyükakın çöp depolama yerleri ile ilgili açıklamalar yaptı. Bence bu konu evlerde ayrışmaların başlayarak geri dönüşümün yapılması ve buradan bir kazanç sağlanması da düşünülüyor. Bu konuda Tahir Bey’i tebrik ediyorum. Avrupa bunu kullanıyor ve Türkiye bunun 30-40 yıl gerisinde yer alıyor. Türkiye geri dönüşümde Avrupa’nın yüzde 15’lerinde yer alıyor. Dünya çöpünün yüzde 30’unu ABD üretmesine rağmen ürettiği çöpün yüzde 99’unun geri dönüşümünü sağlayan İsveç’tir. Biz de bu çöplerin en azından yüzde 80’inin geri dönüşümünü sağlayabilirsek bu bir başarıdır” diye konuştu. BU ŞEHİR İÇİN NE YAPIYORLAR Nazlıgül, “Geçen hafta Sayın Cumhuriyet Başsavcımızın bir açıklaması oldu. Yeni adliye binasının 5 yıl sonraya kaldığını ve bakanlık bütçesine girmediğini ifade etti. 2020’de temellerinin atılacağı söyleniyordu. Biz burada iktidar milletvekillerine kupa verdiğimizde kızdılar. Ama görüyorsunuz ki bu konuda da kupayı hak ediyorlar. İktidar partisi il başkanı, milletvekilleri ne yapıyor. Bunu bakanlık bütçesine sokamıyorsanız o halde bu şehir için ne yapıyorlar” açıklamasında bulundu. KARFEST’E AFİŞ ELEŞTİRİSİ Sözlerini sürdüren Nazlıgül, “İnşallah Güney Amerika gibi festivaller ülkesi ve şehri olmayız. Tamam bir festival yapılıyor güzel ama bunun duyurusu yapılan afişi bari güzel yapsaydınız. Bu afişin festivali falan tanıttığı yok. Şarkıcı İrem Derici sanki sucuk ızgarasının başında duracakmış gibi görünüyor. Afişin üzerinde tarih yok, bir şey yok. Sadece sucuk yapacağız karnınızı doyuracağız yazıyor. Bu festival konusunda afiş meselesinin bu şekilde olmasını eleştiriyorum” ifadelerini kullandı.

Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Mustafa Nazlıgül partisinin il binasında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Açıklamasında çöp depolama alanı ile ilgili açıklama yaparak konuyu netleştiren Başkan Büyükakın’a teşekkür eden İl Başkanı Mustafa Nazlıgül “Büyükakın çöp depolama yerleri ile ilgili açıklamalar yaptı. Bence bu konu evlerde ayrışmaların başlayarak geri dönüşümün yapılması ve buradan bir kazanç sağlanması da düşünülüyor. Bu konuda Tahir Bey’i tebrik ediyorum. Avrupa bunu kullanıyor ve Türkiye bunun 30-40 yıl gerisinde yer alıyor. Türkiye geri dönüşümde Avrupa’nın yüzde 15’lerinde yer alıyor. Dünya çöpünün yüzde 30’unu ABD üretmesine rağmen ürettiği çöpün yüzde 99’unun geri dönüşümünü sağlayan İsveç’tir. Biz de bu çöplerin en azından yüzde 80’inin geri dönüşümünü sağlayabilirsek bu bir başarıdır” diye konuştu.

BU ŞEHİR İÇİN NE YAPIYORLAR

Nazlıgül, “Geçen hafta Sayın Cumhuriyet Başsavcımızın bir açıklaması oldu. Yeni adliye binasının 5 yıl sonraya kaldığını ve bakanlık bütçesine girmediğini ifade etti. 2020’de temellerinin atılacağı söyleniyordu. Biz burada iktidar milletvekillerine kupa verdiğimizde kızdılar. Ama görüyorsunuz ki bu konuda da kupayı hak ediyorlar. İktidar partisi il başkanı, milletvekilleri ne yapıyor. Bunu bakanlık bütçesine sokamıyorsanız o halde bu şehir için ne yapıyorlar” açıklamasında bulundu.

KARFEST’E AFİŞ ELEŞTİRİSİ

Sözlerini sürdüren Nazlıgül, “İnşallah Güney Amerika gibi festivaller ülkesi ve şehri olmayız. Tamam bir festival yapılıyor güzel ama bunun duyurusu yapılan afişi bari güzel yapsaydınız. Bu afişin festivali falan tanıttığı yok. Şarkıcı İrem Derici sanki sucuk ızgarasının başında duracakmış gibi görünüyor. Afişin üzerinde tarih yok, bir şey yok. Sadece sucuk yapacağız karnınızı doyuracağız yazıyor. Bu festival konusunda afiş meselesinin bu şekilde olmasını eleştiriyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.