GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Dr. Karakum, ‘Koronavirüsten’ hayatını kaybetti!

Darıca 03.12.2020 - 13:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Dr. Karakum, ‘Koronavirüsten’ hayatını kaybetti!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Uzmanı Dr. Mehmet Karakum görevi başında yakalandığı COVİD-19'a yenik düştü. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acı günü. Farabi'de Acil Tıp Uzmanı olarak görev yapan Dr. Mehmet Karakum, görevi başında yakalandığı COVİD-19'a yenik düştü. Dr. Karakum'un 23 Kasım'da tuttuğu nöbet sırasında koronavirüse yakalandığı ve Farabi'de gördüğü tedavi sırasında fenalaşması üzerine Umuttepe'ye sevk edildiği öğrenilirken, 2 gün yoğun bakımda kaldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen tedaviye yanıt vermeyen Karakum, hayata veda etti. KARAKUM'UN VEFATI BÜYÜK ÜZÜNTÜYE SEBEP OLDU Karakum'un vefatı Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde büyük üzüntüye sebep olurken, Karakum’un cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Darıca Merkez Camii’nde kılınacak namazın ardından aile mezarlığına defnedilecek. Öte yandan konuyla ilgili açıklama yapan Hastane Yönetimi, “Hastanemiz Acil Tıp Uzmanlarından Dr.Mehmet KARAKUM hocamız bir süredir Covid-19 hastalığıyla tedavi görmekte idi. Değerli hocamızı kaybettiğimizi öğrenmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Tüm personelin hasta ve hasta yakınlarından da büyük sevgisini kazanmış olan hocamıza Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz. Sağlık camiamıza ve hastanemize başsağlığı dileriz.” İfadelerini kullandı. Bizde Ümit Medya olarak Dr. Karakum'a Allah'tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere tüm sağlık camiasına sabırlar dileriz.  

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Uzmanı Dr. Mehmet Karakum görevi başında yakalandığı COVİD-19'a yenik düştü.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acı günü. Farabi'de Acil Tıp Uzmanı olarak görev yapan Dr. Mehmet Karakum, görevi başında yakalandığı COVİD-19'a yenik düştü. Dr. Karakum'un 23 Kasım'da tuttuğu nöbet sırasında koronavirüse yakalandığı ve Farabi'de gördüğü tedavi sırasında fenalaşması üzerine Umuttepe'ye sevk edildiği öğrenilirken, 2 gün yoğun bakımda kaldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen tedaviye yanıt vermeyen Karakum, hayata veda etti.

KARAKUM'UN VEFATI BÜYÜK ÜZÜNTÜYE SEBEP OLDU

Karakum'un vefatı Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde büyük üzüntüye sebep olurken, Karakum’un cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Darıca Merkez Camii’nde kılınacak namazın ardından aile mezarlığına defnedilecek. Öte yandan konuyla ilgili açıklama yapan Hastane Yönetimi, “Hastanemiz Acil Tıp Uzmanlarından Dr.Mehmet KARAKUM hocamız bir süredir Covid-19 hastalığıyla tedavi görmekte idi. Değerli hocamızı kaybettiğimizi öğrenmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Tüm personelin hasta ve hasta yakınlarından da büyük sevgisini kazanmış olan hocamıza Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz. Sağlık camiamıza ve hastanemize başsağlığı dileriz.” İfadelerini kullandı. Bizde Ümit Medya olarak Dr. Karakum'a Allah'tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere tüm sağlık camiasına sabırlar dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.