19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DSP yeni yönetimini tanıttı

Kocaeli 22.03.2016 - 10:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DSP yeni yönetimini tanıttı

DSP Hayati Özzeren ve Meral Uçarının istifalarından sonra genel merkez tarafından atanan İl Başkanı Halil Dedeoğlu yeni yönetimini tanıtarak kısa vadede yapılacak işleri açıkladı.

Demokratik Sol Parti (DSP), Hayati Özzeren ve Meral Uçarı’nın istifalarının ardından genel merkez tarafından atanan İl Başkanı Halil Dedeoğlu, yeni yönetimini tanıttı. DSP İl Şube binasında gerçekleştirilen basın açıklamasında parti üyeleri ve yeni yönetim hazır bulundu. Yeni Başkan Halil Dedeoğlu, terör patlamalarında yaşamını yitiren vatandaşlarımızın yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi. MUHALEFETİN ADRESİ Konuşmasına özgeçmişini anlatarak başlayan Dedeoğlu, “DSP İl Başkanlığını üstlenmemin birinci nedeni DSP’nin en güçlü parti olduğu dönemde bana güven duyulması sebebiyle rahmetli kurucumuza olan vefa borcu, ikinci neden partimde olağanüstü kongrede Sayın Önder Aksakal’ın genel başkan olması ve Türkiye’de birçok ilde ciddi bir biçimde örgüt çalışmalarının başlamasıdır. Üçüncü neden ise meclis dışında ciddi bir muhalefetin oluşmaya başlaması ve bu muhalefetin adresinin de DSP olduğuna inanmamdır” açıklamasında bulundu. ÖRNEK OLACAĞIZ Dedeoğlu konuşmasının devamında Haziran ayında kongrelerin başlayacağını belirtirken kısa vadede yapılacak olan işleri anlattı. Öncelikle ilimizdeki ilçe teşkilatlarını oluşturmayı amaçladıklarını ardından üye güncellemeleri yapacaklarını ve mahalle temsilcilikleri oluşturarak halkla buluşup parti politikalarını anlatacaklarını dile getiren Dedeoğlu, “Bu çalışmaları yaparken arzumuz, kesinlikle kimseyi karalamadan, yanlışları uygun bir dille anlatmak ve iyi örnek olmaktır. Dolayısıyla eleştirilerimizi yaparak alternatifin ne olduğunu da dile getireceğiz” şeklinde konuştu. YENİ YÖNETİM KURULU İl Sekreteri Şengül Karlıkaya, İl Saymanı Bülent Nas, İdari İşler ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüsyin Tunç, Örgütten Sorumlu Başkan Yardımcısı Burhan Gülkan, Basın Yayından Sorumlu Başkan Yardımcısı Numan Gülşah, Yerel Yönetimler, Sendika ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Çetin Çavuş, Sanayi, Ticaret ve Meslek Odalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Yasin Koçak, yeni üyeler Hüseyin Gazi Kaygusuz, İbrahim Ekşi, Sinan Gürbüz, Ali Bekil, Abdurrahman Özşentürk, Gönül Vursal ve Remzi Gönül.  
DSP Hayati Özzeren ve Meral Uçarının istifalarından sonra genel merkez tarafından atanan İl Başkanı Halil Dedeoğlu yeni yönetimini tanıtarak kısa vadede yapılacak işleri açıkladı.

Demokratik Sol Parti (DSP), Hayati Özzeren ve Meral Uçarı’nın istifalarının ardından genel merkez tarafından atanan İl Başkanı Halil Dedeoğlu, yeni yönetimini tanıttı. DSP İl Şube binasında gerçekleştirilen basın açıklamasında parti üyeleri ve yeni yönetim hazır bulundu. Yeni Başkan Halil Dedeoğlu, terör patlamalarında yaşamını yitiren vatandaşlarımızın yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.

MUHALEFETİN ADRESİ

Konuşmasına özgeçmişini anlatarak başlayan Dedeoğlu, “DSP İl Başkanlığını üstlenmemin birinci nedeni DSP’nin en güçlü parti olduğu dönemde bana güven duyulması sebebiyle rahmetli kurucumuza olan vefa borcu, ikinci neden partimde olağanüstü kongrede Sayın Önder Aksakal’ın genel başkan olması ve Türkiye’de birçok ilde ciddi bir biçimde örgüt çalışmalarının başlamasıdır. Üçüncü neden ise meclis dışında ciddi bir muhalefetin oluşmaya başlaması ve bu muhalefetin adresinin de DSP olduğuna inanmamdır” açıklamasında bulundu.

ÖRNEK OLACAĞIZ

Dedeoğlu konuşmasının devamında Haziran ayında kongrelerin başlayacağını belirtirken kısa vadede yapılacak olan işleri anlattı. Öncelikle ilimizdeki ilçe teşkilatlarını oluşturmayı amaçladıklarını ardından üye güncellemeleri yapacaklarını ve mahalle temsilcilikleri oluşturarak halkla buluşup parti politikalarını anlatacaklarını dile getiren Dedeoğlu, “Bu çalışmaları yaparken arzumuz, kesinlikle kimseyi karalamadan, yanlışları uygun bir dille anlatmak ve iyi örnek olmaktır. Dolayısıyla eleştirilerimizi yaparak alternatifin ne olduğunu da dile getireceğiz” şeklinde konuştu.

YENİ YÖNETİM KURULU

İl Sekreteri Şengül Karlıkaya, İl Saymanı Bülent Nas, İdari İşler ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüsyin Tunç, Örgütten Sorumlu Başkan Yardımcısı Burhan Gülkan, Basın Yayından Sorumlu Başkan Yardımcısı Numan Gülşah, Yerel Yönetimler, Sendika ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Çetin Çavuş, Sanayi, Ticaret ve Meslek Odalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Yasin Koçak, yeni üyeler Hüseyin Gazi Kaygusuz, İbrahim Ekşi, Sinan Gürbüz, Ali Bekil, Abdurrahman Özşentürk, Gönül Vursal ve Remzi Gönül.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.