Düellodan galip çıkmadı 3-3

Spor 25.08.2017 - 16:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Düellodan galip çıkmadı 3-3

Düellodan galip çıkmadı 3-3

Yeni sezon hazırlıklarını Afyon’da sürdüren Gebzespor, kamptaki üçüncü hazırlık maçında karşılaştığı Aydın temsilcisi Sökespor ile 3-3 berabere kaldı. Mor beyazlıların gollerini Ercan Kuruçay, Niko ve Mustafa Ertuğ kaydederken, Söke ekibinin golleri Hüseyin Çelik, Fatih Yılmaz ve Serdal Öz’den geldi. Mücadelenin uzatma bölümüne 3-2 önde giren Gebzespor, tıpkı Sandıklıspor maçında olduğu gibi kalesindeki son dakika golüne engel olamadı ve sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı. RAKİP JABALI SOMASPOR Gebzespor, kamptaki dördüncü hazırlık maçında yarın saat 17.00’da Somaspor ile karşılaşacak. Yeni sezonda Çayırovaspor’un mücadele edeceği 9.Grup’ta boy gösterecek olan Manisa temsilcisi, yaptığı flaş transferlerle dikkat çekmişti. Eski Beşiktaşlı futbolcu Erman Güraçar’ın çalıştırdığı Somaspor, geçtiğimiz haftalarda Gebzespor’un Brezilyalı yıldızı Jaba’yı da kadrosuna katmıştı.
Düellodan galip çıkmadı 3-3

Yeni sezon hazırlıklarını Afyon’da sürdüren Gebzespor, kamptaki üçüncü hazırlık maçında karşılaştığı Aydın temsilcisi Sökespor ile 3-3 berabere kaldı. Mor beyazlıların gollerini Ercan Kuruçay, Niko ve Mustafa Ertuğ kaydederken, Söke ekibinin golleri Hüseyin Çelik, Fatih Yılmaz ve Serdal Öz’den geldi. Mücadelenin uzatma bölümüne 3-2 önde giren Gebzespor, tıpkı Sandıklıspor maçında olduğu gibi kalesindeki son dakika golüne engel olamadı ve sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı.

RAKİP JABALI SOMASPOR

Gebzespor, kamptaki dördüncü hazırlık maçında yarın saat 17.00’da Somaspor ile karşılaşacak. Yeni sezonda Çayırovaspor’un mücadele edeceği 9.Grup’ta boy gösterecek olan Manisa temsilcisi, yaptığı flaş transferlerle dikkat çekmişti. Eski Beşiktaşlı futbolcu Erman Güraçar’ın çalıştırdığı Somaspor, geçtiğimiz haftalarda Gebzespor’un Brezilyalı yıldızı Jaba’yı da kadrosuna katmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.