Düğmeye Basıldı

07.12.2015 - 09:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Düğmeye Basıldı

Hükümet, refah artışı, işgücü piyasasının etkinleştirilmesi, makroekonomik istikrarın güçlendirilmesi, altyapı yatırımlarının artırılması, kurumsal kalitenin iyileştirilmesi konusunda 2023 vizyonu ile yola devam ederken, 2035 Planı için de düğmeye basıldı.Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, bu yıl için yüzde 3 büyüme hedefinin aşılacağını belirtirken, bu hafta Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eylem planlarını açıklayacağını kaydetti. 

Hükümet, refah artışı, işgücü piyasasının etkinleştirilmesi, makrok istikrarın güçlendirilmesi, altyapı yatırımlarının artırılması, kurumsal kalitenin iyileştirilmesi konusunda 2023 vizyonu ile yola devam ederken, 2035 Planı için de düğmeye basıldı.Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, bu yıl için yüzde 3 büyüme hedefinin aşılacağını belirtirken, bu hafta Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eylem planlarını açıklayacağını kaydetti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.