GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Duman’a son görev

Spor 21.11.2019 - 15:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Duman’a son görev

Gebze’nin tanınan ve sevilen esnaflarından, Gebzespor eski alt yapı sorumlusu Gültekin Duman, önceki gün vefat eden babası Hacı Yusuf Duman’a(74) dün veda etti. Yaşlılığa bağlı rahatsızlıktan dolayı vefat eden Duman, yakınları ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.  Aksesapağı Hacı Salih Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınan öğle namazı sonrasında Pelitli Köyü’nde toprağa verilen Duman’a son görevlerini yerine getiren çok sayıda iş, siyasi ve spor camiasından tanıdık sima cenaze namazında yer aldı.  Hedef Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, Duman ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.      

Gebze’nin tanınan ve sevilen esnaflarından, Gebzespor eski alt yapı sorumlusu Gültekin Duman, önceki gün vefat eden babası Hacı Yusuf Duman’a(74) dün veda etti. Yaşlılığa bağlı rahatsızlıktan dolayı vefat eden Duman, yakınları ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.  Aksesapağı Hacı Salih Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınan öğle namazı sonrasında Pelitli Köyü’nde toprağa verilen Duman’a son görevlerini yerine getiren çok sayıda iş, siyasi ve spor camiasından tanıdık sima cenaze namazında yer aldı. 

Hedef Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, Duman ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.