19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dünyanın konuştuğu Türk Gebzelilerin tanıdığı bir isim çıktı!

Gebze 12.09.2017 - 12:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dünyanın konuştuğu Türk Gebzelilerin tanıdığı bir isim çıktı!

Almanya’da son dönemde yükselen Türk düşmanlığına karşı Alman devlet televizyonu ARD’deki ‘Maischberger’ adlı tartışma programında yaptığı çıkış ve açıklamalarıyla gündem olan Türk Gebzelilerin tanıdığı bir isim çıktı.

Almanya’da son dönemde yükselen Türk düşmanlığına karşı Alman devlet televizyonu ARD’deki ‘Maischberger’ adlı tartışma programında yaptığı çıkış ve açıklamalarıyla gündem olan Türk Gebzelilerin tanıdığı bir isim çıktı. Devlet televizyonunda katıldığı programda diğer Alman konukların Türkiye aleyhtarı tezlerini “Kısa vadede Türkiye düşmanlığı tavrınız size bir-iki puan kazandırabilir ama uzun vadede tavrınızın İslam düşmanlığına ve ırkçı partilere yaradığını göreceksiniz” sözleriyle çürüten  Tuğrul Selmanoğlu, 15 Temmuz hain kalkışmasının yıldönümü programlarında Gebzelilerle buluşmuştu. Gebze Belediyesi ev sahipliğinde 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında düzenlenen yıldönümü ve anma etkinliklerinde Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in davetlisi olarak Gebzelilerle buluşan Tuğrul Selmanoğlu Alman devlet televizyonunda katıldığı programda söylediği, “"Sözde insan hakları bahanesiyle bize nasıl bir yaptırım uygulayacaklarını tartışıyorlar. İşte ilişkileri çığırından çıkaran mesele aynen bu tavrınız. Aslında Erdoğan'a saldıranlar gerçekte İslam'a saldırmaya çalışıyorlar. Erdoğan'ın şahsında İslamcılık görüyorsunuz ve Erdoğan'a saldırarak İslama saldırdığınızı düşünüyorsunuz. Bunu oy kaygısı ile yapıyorsunuz. Hollanda örneğinde görüldüğü gibi... Kısa vadede bu size bir iki puan kazandırabilir. Ama asıl islam düşmanlığı ile oy avcılığı yapanlar ırkçı partilerdir, ve uzun vadede aslında bu tavrınızın onlara yaradığını  göreceksiniz. Asıl onların değirmenine su taşıyorsunuz.  Bir gün yaptığınız hatayı anlayacaksınız” sözleriyle gündem oldu. 
Almanya’da son dönemde yükselen Türk düşmanlığına karşı Alman devlet televizyonu ARD’deki ‘Maischberger’ adlı tartışma programında yaptığı çıkış ve açıklamalarıyla gündem olan Türk Gebzelilerin tanıdığı bir isim çıktı.

Almanya’da son dönemde yükselen Türk düşmanlığına karşı Alman devlet televizyonu ARD’deki ‘Maischberger’ adlı tartışma programında yaptığı çıkış ve açıklamalarıyla gündem olan Türk Gebzelilerin tanıdığı bir isim çıktı. Devlet televizyonunda katıldığı programda diğer Alman konukların Türkiye aleyhtarı tezlerini “Kısa vadede Türkiye düşmanlığı tavrınız size bir-iki puan kazandırabilir ama uzun vadede tavrınızın İslam düşmanlığına ve ırkçı partilere yaradığını göreceksiniz” sözleriyle çürüten  Tuğrul Selmanoğlu, 15 Temmuz hain kalkışmasının yıldönümü programlarında Gebzelilerle buluşmuştu.

Gebze Belediyesi ev sahipliğinde 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında düzenlenen yıldönümü ve anma etkinliklerinde Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in davetlisi olarak Gebzelilerle buluşan Tuğrul Selmanoğlu Alman devlet televizyonunda katıldığı programda söylediği, “"Sözde insan hakları bahanesiyle bize nasıl bir yaptırım uygulayacaklarını tartışıyorlar. İşte ilişkileri çığırından çıkaran mesele aynen bu tavrınız. Aslında Erdoğan'a saldıranlar gerçekte İslam'a saldırmaya çalışıyorlar. Erdoğan'ın şahsında İslamcılık görüyorsunuz ve Erdoğan'a saldırarak İslama saldırdığınızı düşünüyorsunuz. Bunu oy kaygısı ile yapıyorsunuz. Hollanda örneğinde görüldüğü gibi... Kısa vadede bu size bir iki puan kazandırabilir. Ama asıl islam düşmanlığı ile oy avcılığı yapanlar ırkçı partilerdir, ve uzun vadede aslında bu tavrınızın onlara yaradığını  göreceksiniz. Asıl onların değirmenine su taşıyorsunuz.  Bir gün yaptığınız hatayı anlayacaksınız” sözleriyle gündem oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.