19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

"Dünyaya Ders Verdiğimiz Gündür, Bugün"

Gebze 13.07.2018 - 10:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

"Dünyaya Ders Verdiğimiz Gündür, Bugün"

Marmara Girişimciler Derneği (MAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Atmaca 15 Temmuz Demokrasi Bayramı ve Şehitlerimizi Anma gününe ilişkin bir mesaj yayınladı.

Atmaca mesajında şu sözlere yer verdi. "Tıpkı kişiler gibi milletlerinde karakteri vardır. Bizim milletimizin karakteri gerçekten erdemlerle donatılmıştır. Bu erdemlerden biri de yeri geldiğinde vatanını korumak için canından vazgeçmeyi göze alabilmektir. Türk milletinin bu yüksek karakterini yüzyıllara uzanan destansı tarihimizde çok kez görümüşüzdür. İşte bunların sonuncusu 15 Temmuz 2016'da tüm dünyayay millet olma dersini verdiğimiz Demokrasi Zaferimizdir. Türk Milletinin demokrasi ile yaşama özgürlüğüne Türkiye Cumhuriyeti'nin içte ve dışta bağımsızlığına ülkemizin huzur ve refahına göz diken hain çetelerin bir temmuz gecesinde yapmaya çalıştığı kalkışmayı sokaklara dökülen genç yaşlı kadın erkek Türk Milletinden milyonların bastırdığı bir destandır 15 Temmuz. ASLA KANLA ELLERİN HAKİMİYETİNE GİRMEYİZ Herkes gördü ki Türk Milleti asil kanlarıyla suladığı bu vatan toprağının bir karışını bile hainlere teslim etmez. Ve yine gördüler ki demokrasiye göz diken kanlı ellerin asla hakimiyetine girmez bu millet. Aramızda ayrılıklar yaratmak isteyen tüm güçler gördüler ki Türk Milleti gerçekten büyük ve asil bir millettir. Bu uğurda canlarını veren şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyoruz. Demokrasi şehitlerimiz tarihin şerefli sayfalarına adını yazdırarak ölümsüzleştiler. İnşallah bu millet böyle bir tehlikeyi bir daha yaşamaz. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, Yaşasın Demokrasi!"
Marmara Girişimciler Derneği (MAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Atmaca 15 Temmuz Demokrasi Bayramı ve Şehitlerimizi Anma gününe ilişkin bir mesaj yayınladı.

Atmaca mesajında şu sözlere yer verdi. "Tıpkı kişiler gibi milletlerinde karakteri vardır. Bizim milletimizin karakteri gerçekten erdemlerle donatılmıştır. Bu erdemlerden biri de yeri geldiğinde vatanını korumak için canından vazgeçmeyi göze alabilmektir. Türk milletinin bu yüksek karakterini yüzyıllara uzanan destansı tarihimizde çok kez görümüşüzdür. İşte bunların sonuncusu 15 Temmuz 2016'da tüm dünyayay millet olma dersini verdiğimiz Demokrasi Zaferimizdir. Türk Milletinin demokrasi ile yaşama özgürlüğüne Türkiye Cumhuriyeti'nin içte ve dışta bağımsızlığına ülkemizin huzur ve refahına göz diken hain çetelerin bir temmuz gecesinde yapmaya çalıştığı kalkışmayı sokaklara dökülen genç yaşlı kadın erkek Türk Milletinden milyonların bastırdığı bir destandır 15 Temmuz.

ASLA KANLA ELLERİN HAKİMİYETİNE GİRMEYİZ

Herkes gördü ki Türk Milleti asil kanlarıyla suladığı bu vatan toprağının bir karışını bile hainlere teslim etmez. Ve yine gördüler ki demokrasiye göz diken kanlı ellerin asla hakimiyetine girmez bu millet. Aramızda ayrılıklar yaratmak isteyen tüm güçler gördüler ki Türk Milleti gerçekten büyük ve asil bir millettir. Bu uğurda canlarını veren şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyoruz. Demokrasi şehitlerimiz tarihin şerefli sayfalarına adını yazdırarak ölümsüzleştiler. İnşallah bu millet böyle bir tehlikeyi bir daha yaşamaz. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, Yaşasın Demokrasi!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.