Durak yok oldu!

Gebze 27.01.2020 - 08:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Durak yok oldu!

Fatih Devlet hastanesinin karşı köşesinde bulunan ve İstasyon Caddesi durağı olarak hizmet veren Darıca otobüslerinin geçtiği durak görenleri şaşırttı. Otobüse binmek için İstasyon durağına gelen vatandaşlar durağın yerinde olmadığını görerek şaşkınlık yaşadılar. Otobüs durağının yerinde olmadığını görüp kısa süre şaşkınlık geçiren vatandaşlar, İstasyon Caddesi durağının akıbeti hakkında yetkililerden kısa sürede bilgilendirme istediler.  HABER: REFİK SILA GÜVENÇ 

Fatih Devlet hastanesinin karşı köşesinde bulunan ve İstasyon Caddesi durağı olarak hizmet veren Darıca otobüslerinin geçtiği durak görenleri şaşırttı. Otobüse binmek için İstasyon durağına gelen vatandaşlar durağın yerinde olmadığını görerek şaşkınlık yaşadılar. Otobüs durağının yerinde olmadığını görüp kısa süre şaşkınlık geçiren vatandaşlar, İstasyon Caddesi durağının akıbeti hakkında yetkililerden kısa sürede bilgilendirme istediler. 

HABER: REFİK SILA GÜVENÇ 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.