19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dursun’dan ‘Edepsiz’ yantı!

Gebze 02.07.2019 - 17:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dursun’dan ‘Edepsiz’ yantı!

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliğine getirilen Bülent Arınç, maaşını eleştirenlere “Edepsiz” demesi üzerine CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, Arınç’a, “Edepsiz kim? Bir dönüp ardına bakmanı tavsiye ederim” dedi. Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliğine getirilen Bülent Arınç, 18 bin TL'lik maaşını eleştirenlere tepki göstermiş, “Benim ne alacağımı ben düşünmüyorum ki nitekim bazı edepsizler bunun üzerine yorum yapsınlar. Milletvekili ne kadar alıyor, emeklisi ne kadar maaş alıyor seni ne ilgilendiriyor kardeşim?” demişti. EDEPSİZ KELİMESİNİ AÇIKLADI Bülent Arınç’ın bu sözlerine tepkiler çığ gibiydi. Her kesimden insan Arınç’a sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi. Dikkat çeken bir tepki de 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Gebze Belediye Başkan adayı olan Recep Dursun’dan geldi. Dursun, “Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kuruluna (ne demekse???) seçilen AKP’li Arınç 13 bin TL olan maaşına 5 bin TL zam yaparak 18.000 TL yaptırmış. Bunu eleştirenlere de "edepsizler" demiş. Sıfat olan “Edepsiz” kelimesinin anlamı; 1.Utanç verici işleri hiç utanmadan, sıkılmadan yapan, utanmaz, sıkılmaz, terbiyesiz, ahlaksız. EDEPSİZ DEDİĞİN MİLLET… 2.Sakınılacak ölçüde kötü (kimse). Anlamlarına gelmektedir. İşsizlik ve yoksulluğun ayyuka çıktığı günümüzde, millet hayat pahalılığı altında inim inim inliyor. Olmayan makamlar oluşturularak birilerine sus payı olarak paye veriliyor. Gereksiz yüksek ücretler ödeniyor. Parasını ödeyen millete de “edepsiz” diyor. Eyyy hal bilmez, had bilmez. Kuldan utanmazsınız anladık da, inandığınız değerlere zerre kadar itibar etmez misiniz? ”Edepsiz” dediğin millet seni, her türlü makama getirmiş,40 yıldır milletin vergileri ile geçiniyorsun. Hiç kimse kendisini milletin üstünde göremez. Edepsiz kim? Bir dönüp ardına bakmanı tavsiye ederim...” ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliğine getirilen Bülent Arınç, maaşını eleştirenlere “Edepsiz” demesi üzerine CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, Arınç’a, “Edepsiz kim? Bir dönüp ardına bakmanı tavsiye ederim” dedi. Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliğine getirilen Bülent Arınç, 18 bin TL'lik maaşını eleştirenlere tepki göstermiş, “Benim ne alacağımı ben düşünmüyorum ki nitekim bazı edepsizler bunun üzerine yorum yapsınlar. Milletvekili ne kadar alıyor, emeklisi ne kadar maaş alıyor seni ne ilgilendiriyor kardeşim?” demişti.

EDEPSİZ KELİMESİNİ AÇIKLADI

Bülent Arınç’ın bu sözlerine tepkiler çığ gibiydi. Her kesimden insan Arınç’a sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi. Dikkat çeken bir tepki de 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Gebze Belediye Başkan adayı olan Recep Dursun’dan geldi. Dursun, “Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kuruluna (ne demekse???) seçilen AKP’li Arınç 13 bin TL olan maaşına 5 bin TL zam yaparak 18.000 TL yaptırmış. Bunu eleştirenlere de "edepsizler" demiş. Sıfat olan “Edepsiz” kelimesinin anlamı; 1.Utanç verici işleri hiç utanmadan, sıkılmadan yapan, utanmaz, sıkılmaz, terbiyesiz, ahlaksız.

EDEPSİZ DEDİĞİN MİLLET…

2.Sakınılacak ölçüde kötü (kimse). Anlamlarına gelmektedir. İşsizlik ve yoksulluğun ayyuka çıktığı günümüzde, millet hayat pahalılığı altında inim inim inliyor. Olmayan makamlar oluşturularak birilerine sus payı olarak paye veriliyor. Gereksiz yüksek ücretler ödeniyor. Parasını ödeyen millete de “edepsiz” diyor. Eyyy hal bilmez, had bilmez. Kuldan utanmazsınız anladık da, inandığınız değerlere zerre kadar itibar etmez misiniz? ”Edepsiz” dediğin millet seni, her türlü makama getirmiş,40 yıldır milletin vergileri ile geçiniyorsun. Hiç kimse kendisini milletin üstünde göremez. Edepsiz kim? Bir dönüp ardına bakmanı tavsiye ederim...” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.