Dursun’dan Yılmaz’a Sitem

Gebze 11.02.2018 - 17:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dursun’dan Yılmaz’a Sitem

CHP Gebze eski İlçe Başkanı Recep Dursun, yeni başkan Musa Yılmaz’a partinin etkinliklerine çağırılmadığı konusunda sitemde bulundu.

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’a sosyal medya üzerinden sitem eden Eski başkan Dursun, “Bir zahmet böylesi önemli mücadelenin ortasında olan partiliniz olarak çağrılmıyor, gelişmelerle ilgili bilgi istenilmiyor olması garip değil mi?” dedi. Dursun’un bu yorumu karşısında Başkan Yılmaz bundan sonraki süreçte eski Başkan Dursun’un her toplantıda bulunacağını söyledi. Yılmaz, “Özellikle şahsımın önerisi ile ve arkadaşlarımın da evet katılmalıdır diye görüş belirtmesi doğrultusunda ilk toplantımızda birlikte olacağız biz hep beraber omuz omuza ortak akıl işleri yapacağız sen oluşturulan bu kurulun önemli bir değerisin bilmeni isterim.” diye belirtti.     İŞTE DURSUN'UN BAŞKAN YILMAZ'A ETTİĞİ SİTEM    
CHP Gebze eski İlçe Başkanı Recep Dursun, yeni başkan Musa Yılmaz’a partinin etkinliklerine çağırılmadığı konusunda sitemde bulundu.

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’a sosyal medya üzerinden sitem eden Eski başkan Dursun, “Bir zahmet böylesi önemli mücadelenin ortasında olan partiliniz olarak çağrılmıyor, gelişmelerle ilgili bilgi istenilmiyor olması garip değil mi?” dedi. Dursun’un bu yorumu karşısında Başkan Yılmaz bundan sonraki süreçte eski Başkan Dursun’un her toplantıda bulunacağını söyledi. Yılmaz, “Özellikle şahsımın önerisi ile ve arkadaşlarımın da evet katılmalıdır diye görüş belirtmesi doğrultusunda ilk toplantımızda birlikte olacağız biz hep beraber omuz omuza ortak akıl işleri yapacağız sen oluşturulan bu kurulun önemli bir değerisin bilmeni isterim.” diye belirtti.

 

 

İŞTE DURSUN'UN BAŞKAN YILMAZ'A ETTİĞİ SİTEM

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.