19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dursun: “Kadın varsa hayat var”

Gebze 08.03.2019 - 10:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dursun: “Kadın varsa hayat var”

Başkan Adayı Recep Dursun, erkenden yollara düşerek Gebze sokaklarındaki kadınlara karanfil verdi.

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde, kadınlara sürpriz yaptı. Başkan Adayı Recep Dursun sabahın erken saatlerinde yollara düşüp işe giden emekçi kadınlarla sohbet ederek onlara karanfil dağıttı. KADINLARI İŞE UĞURLADI Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, gün ağarmadan yollara düştü. Başkan Adayı Recep Dursun, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde, iş yerlerine gitmek için yola çıkan kadınlarla sohbet edip günün anısına onlara çiçek dağıttı. Emekçi kadınlarla güne merhaba diyen ve onlarla güne başlayan Recep Dursun, “Bugün güzel ve özel bir gün, kadınlarımızı bugüne kadar hiç unutmadık, bundan sonra da unutmayacağız” dedi. HER ALANDA OLMALILAR Kadının toplumdaki yerinin daha iyi koşullara çekilmesi gerektiğini kaydeden Recep Dursun, “Kadınlarımızın ekonomik, sosyal ve kültürel koşularının iyileştirilmesi gerekiyor. Kadınlarımız toplumun her alanında her meslekte olmalı. İşlerine giden kadınlarımıza hayırlı işler diledik, onlar varsa yaşam var. Tüm kadınlarımızın bu güzel gününü kutluyorum” dedi. Öte yandan karanfil dağıtımına Meclis üyesi adayları ile CHP ve İYİ Parti yöneticileri katıldı.
Başkan Adayı Recep Dursun, erkenden yollara düşerek Gebze sokaklarındaki kadınlara karanfil verdi.

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde, kadınlara sürpriz yaptı. Başkan Adayı Recep Dursun sabahın erken saatlerinde yollara düşüp işe giden emekçi kadınlarla sohbet ederek onlara karanfil dağıttı.

KADINLARI İŞE UĞURLADI

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, gün ağarmadan yollara düştü. Başkan Adayı Recep Dursun, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde, iş yerlerine gitmek için yola çıkan kadınlarla sohbet edip günün anısına onlara çiçek dağıttı. Emekçi kadınlarla güne merhaba diyen ve onlarla güne başlayan Recep Dursun, “Bugün güzel ve özel bir gün, kadınlarımızı bugüne kadar hiç unutmadık, bundan sonra da unutmayacağız” dedi.

HER ALANDA OLMALILAR

Kadının toplumdaki yerinin daha iyi koşullara çekilmesi gerektiğini kaydeden Recep Dursun, “Kadınlarımızın ekonomik, sosyal ve kültürel koşularının iyileştirilmesi gerekiyor. Kadınlarımız toplumun her alanında her meslekte olmalı. İşlerine giden kadınlarımıza hayırlı işler diledik, onlar varsa yaşam var. Tüm kadınlarımızın bu güzel gününü kutluyorum” dedi. Öte yandan karanfil dağıtımına Meclis üyesi adayları ile CHP ve İYİ Parti yöneticileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.