Dursun KEDFE’ye yeniden aday!

Darıca 26.09.2019 - 10:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dursun KEDFE’ye yeniden aday!

Kocaeli Erzurumlular Federasyonu (KEDFE) dün Darıca Teras Cafe’de düzenlenen istişare toplantısı ile bir araya geldi. Toplantıda 12 ilçede faaliyet gösteren dernek yönetimlerine teşekkür eden Federasyon Başkanı Tekin Dursun 27 Ekim tarihinde yapılacak kongre öncesinde aday olduğunu da açıkladı.

Kocaeli Erzurumlular Federasyonu (KEDFE) dün Darıca Teras Cafe’de düzenlenen istişare toplantısı ile bir araya geldi. Düzenlenen istişare toplantısında Darıca Belediye Başkan Yardımcıları Abdullatif Özkan, Ayhan Naci Yılmaz, Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, KEDFE Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin, önceki dönem başkanı Muhammet Şık, Darıca Belediye Meclis Üyesi Nafiz Çığlık, Bilim Adamı Prof. Dr. Bahattin Türetken, Darıca Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Köksal Şakar, Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal ve Erzurumlu Dernekler temsilcileri katıldı.     Ev sahipliğini Darıca Erzurumlular derneğinin yaptığı programda Kocaeli Erzurumlular Federasyonu (KEDFE) Başkanı Tekin Dursun, adaylığını açıklayarak teşekkür konuşması yaptı. Dursun, "Biz çok büyük bir camiayız. Bu camiaya hizmet etmeyi, başkanlık yapmayı Allah bana nasip etti ya başka bir şey istemem. Görev yaptığım süre boyunca bilmeden de olsa bazı hemşerilerimize karşı hatamız olduysa özür dilerim. Haklarını helal etsinler. Benden yana da bir hak varsa bende helal ediyorum. Malum 27 Ekim'de bir kongremiz var. Burada kurucu başkanımız ve önceki yönetim başkanımız var. Onlarında öneri ve fikirleri benim için çok önemli. Onların ve siz sevgili büyük ailemin destek ve teveccühleri ile görevime devam etmek arzusundayım." dedi.   ARZUM TEK LİSTE Toplantıda son olarak konuşan KEDFE Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin ise, "Benim arzum tek liste ile kongremizi gerçekleştirmek. Mevcut yönetim çok başarılı işlere imza attı. Onların kendi döneminde yaptığı işlerin başarı grafiği yüksek olduğu kanaatindeyim. Aday sayımız birden fazla da olsa fark etmez. Biz bize yakışan bir kongre gerçekleştireceğiz. Kırgınlığımız olmaz. Kaybeden adayımız kazanan yönetime destek verir ve bir sonraki dönemi bekler." ifadelerini kullandı.    
Kocaeli Erzurumlular Federasyonu (KEDFE) dün Darıca Teras Cafe’de düzenlenen istişare toplantısı ile bir araya geldi. Toplantıda 12 ilçede faaliyet gösteren dernek yönetimlerine teşekkür eden Federasyon Başkanı Tekin Dursun 27 Ekim tarihinde yapılacak kongre öncesinde aday olduğunu da açıkladı.

Kocaeli Erzurumlular Federasyonu (KEDFE) dün Darıca Teras Cafe’de düzenlenen istişare toplantısı ile bir araya geldi. Düzenlenen istişare toplantısında Darıca Belediye Başkan Yardımcıları Abdullatif Özkan, Ayhan Naci Yılmaz, Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, KEDFE Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin, önceki dönem başkanı Muhammet Şık, Darıca Belediye Meclis Üyesi Nafiz Çığlık, Bilim Adamı Prof. Dr. Bahattin Türetken, Darıca Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Köksal Şakar, Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal ve Erzurumlu Dernekler temsilcileri katıldı.

 

 

Ev sahipliğini Darıca Erzurumlular derneğinin yaptığı programda Kocaeli Erzurumlular Federasyonu (KEDFE) Başkanı Tekin Dursun, adaylığını açıklayarak teşekkür konuşması yaptı. Dursun, "Biz çok büyük bir camiayız. Bu camiaya hizmet etmeyi, başkanlık yapmayı Allah bana nasip etti ya başka bir şey istemem. Görev yaptığım süre boyunca bilmeden de olsa bazı hemşerilerimize karşı hatamız olduysa özür dilerim. Haklarını helal etsinler. Benden yana da bir hak varsa bende helal ediyorum. Malum 27 Ekim'de bir kongremiz var. Burada kurucu başkanımız ve önceki yönetim başkanımız var. Onlarında öneri ve fikirleri benim için çok önemli. Onların ve siz sevgili büyük ailemin destek ve teveccühleri ile görevime devam etmek arzusundayım." dedi.

 

ARZUM TEK LİSTE

Toplantıda son olarak konuşan KEDFE Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin ise, "Benim arzum tek liste ile kongremizi gerçekleştirmek. Mevcut yönetim çok başarılı işlere imza attı. Onların kendi döneminde yaptığı işlerin başarı grafiği yüksek olduğu kanaatindeyim. Aday sayımız birden fazla da olsa fark etmez. Biz bize yakışan bir kongre gerçekleştireceğiz. Kırgınlığımız olmaz. Kaybeden adayımız kazanan yönetime destek verir ve bir sonraki dönemi bekler." ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.