GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Düşman çatlattılar!

Siyaset 26.02.2020 - 12:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Düşman çatlattılar!

CHP Darıca İlçe Başkanlığı kadın kolları ve gençlik kolları tarafından düzenlenen sabah kahvaltısında bir araya geldi. Partililerin bir araya gelerek ilgi gösterdiği kahvaltı programında birlik, beraber ve kaynaşma görüntüleri yer aldı. CHP Darıca’da partililer dosta düşmana karşı birlik ve kenetlenme mesajı vermiş oldular. CHP Darıca ailesi güzel bir kahvaltı programına imza attı. Parti binasında önceki gün gerçekleşen kahvaltı organizasyonu partililerce ilgi gördü. CHP Darıca ailesinin bir araya gelerek kenetlenme ve dayanışma mesajı verdiği program adeta düşman çatlattı. İlçe binasında gerçekleşen organizasyonda İlçe Başkanı Gökhan Aktaş başta olmak üzere yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları başkanları da yönetimleriyle beraber katılarak güzel bir tablo oluşturdu. BİZ HEP BİRLİKTE OLACAĞIZ Düzenlenen kahvaltı programında konuşan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “Bir arada olduğumuz, birliğimizin daim olduğu nice programlar diliyorum. CHP ailesi olarak her zaman olduğu gibi birlikteyiz, bundan sonra da aynı şekilde birlik olacağız. Programda aramızda olan herkese teşekkür ederim. Umut ediyorum ki bu ve bunun gibi birçok güzel programda bir arada olmaya devam edeceğiz, iyi ki varsınız.  Kadın ve gençlik kollarımıza, başkanlarımıza ve adaylarımızın mücadelesini kutluyorum” şeklinde konuştu.

CHP Darıca İlçe Başkanlığı kadın kolları ve gençlik kolları tarafından düzenlenen sabah kahvaltısında bir araya geldi. Partililerin bir araya gelerek ilgi gösterdiği kahvaltı programında birlik, beraber ve kaynaşma görüntüleri yer aldı. CHP Darıca’da partililer dosta düşmana karşı birlik ve kenetlenme mesajı vermiş oldular.

CHP Darıca ailesi güzel bir kahvaltı programına imza attı. Parti binasında önceki gün gerçekleşen kahvaltı organizasyonu partililerce ilgi gördü. CHP Darıca ailesinin bir araya gelerek kenetlenme ve dayanışma mesajı verdiği program adeta düşman çatlattı. İlçe binasında gerçekleşen organizasyonda İlçe Başkanı Gökhan Aktaş başta olmak üzere yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları başkanları da yönetimleriyle beraber katılarak güzel bir tablo oluşturdu.

BİZ HEP BİRLİKTE OLACAĞIZ

Düzenlenen kahvaltı programında konuşan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “Bir arada olduğumuz, birliğimizin daim olduğu nice programlar diliyorum. CHP ailesi olarak her zaman olduğu gibi birlikteyiz, bundan sonra da aynı şekilde birlik olacağız. Programda aramızda olan herkese teşekkür ederim. Umut ediyorum ki bu ve bunun gibi birçok güzel programda bir arada olmaya devam edeceğiz, iyi ki varsınız.  Kadın ve gençlik kollarımıza, başkanlarımıza ve adaylarımızın mücadelesini kutluyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.