GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Duvarlar görüntü kirliliğine sebep(!)

Gebze 07.08.2020 - 21:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Duvarlar görüntü kirliliğine sebep(!)

Gebze Osman Yılmaz Mahallesinde yer alan Yunus Emre Parkı duvarlarındaki kötü görüntü gözlerden kaçmıyor. Görüntü kirliliğine neden olan duvar yazıları ve duvar afişlerine Gebzeliler tepkili. Gebze Osman Yılmaz Mahallesinde bulunan ve Gebzeliler tarafından sevilen Yunus Emre Parkı duvarlarındaki kötü görüntü dikkat çekiyor. Parkın duvarlarına yazılan duvar yazıları ve asılan duvar afişleri kötü görüntüye sebep olurken görenler parkın duvarlarının temizlenmesi gerektiğini ve bu kötü tablonun düzeltilmesine ihtiyaç olduğunu söylüyorlar. Vatandaşlar parkın duvarlarındaki görüntüye yetkililerin son vermesi gerektiğini ifade ediyorlar. YETKİLİLERE SESLENİYORUZ Gebzeliler, “Yunus Emre Parkı güzel bir park. Güzel olmayan şey duvarlarındaki yazılar ve asılan duvar afişleri. Eleman ve iş ilanları parkın duvarlarına gelişigüzel asılıyor. Özellikle gençler duvarlara sprey boyayla yazılar yazıyor. Bunların temizlenmesi parkın görüntüsünün daha şık olmasını sağlayacaktır. Belediye yetkililerinden konuyla ilgilenmelerini istiyoruz, park eski güzel görüntüsüne kavuşsun, görüntü kirliliği ortadan kaybolsun” yorumunu yapıyorlar.  

Gebze Osman Yılmaz Mahallesinde yer alan Yunus Emre Parkı duvarlarındaki kötü görüntü gözlerden kaçmıyor. Görüntü kirliliğine neden olan duvar yazıları ve duvar afişlerine Gebzeliler tepkili.

Gebze Osman Yılmaz Mahallesinde bulunan ve Gebzeliler tarafından sevilen Yunus Emre Parkı duvarlarındaki kötü görüntü dikkat çekiyor. Parkın duvarlarına yazılan duvar yazıları ve asılan duvar afişleri kötü görüntüye sebep olurken görenler parkın duvarlarının temizlenmesi gerektiğini ve bu kötü tablonun düzeltilmesine ihtiyaç olduğunu söylüyorlar. Vatandaşlar parkın duvarlarındaki görüntüye yetkililerin son vermesi gerektiğini ifade ediyorlar.

YETKİLİLERE SESLENİYORUZ

Gebzeliler, “Yunus Emre Parkı güzel bir park. Güzel olmayan şey duvarlarındaki yazılar ve asılan duvar afişleri. Eleman ve iş ilanları parkın duvarlarına gelişigüzel asılıyor. Özellikle gençler duvarlara sprey boyayla yazılar yazıyor. Bunların temizlenmesi parkın görüntüsünün daha şık olmasını sağlayacaktır. Belediye yetkililerinden konuyla ilgilenmelerini istiyoruz, park eski güzel görüntüsüne kavuşsun, görüntü kirliliği ortadan kaybolsun” yorumunu yapıyorlar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.