19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Duyar, “Ak Parti İle Ortak Vekil Çıkaracağız”

Siyaset 07.05.2018 - 13:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Duyar, “Ak Parti İle Ortak Vekil Çıkaracağız”

BBP İl Başkanı ve milletvekili aday adayı Serhat Duyar, “MHP’nin aksine AK Parti’yle ortak bir vekil listesi çıkartacağız.” dedi.

Cumhur İttifakı’nın içinde yer alacağını açıkladıktan sonra Büyük Birlik Partisi (BBP) hareketlenmeye başladı. 24 Haziran seçimlerine dair açıklamalarda bulunan BBP İl Başkanı ve 27. Dönem  milletvekili aday adayı Serhat Duyar, “Milletimizle bir anayasa referandumuna gittik. Bizde BBP olarak, AK Parti ve MHP ile bir arada yürüyüp, ‘Evet’ kararı aldık. Biz bunu referandum da yaptık, 24 Haziran seçimlerinde de yapabiliriz. Partim ve şahsım olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir dönem daha Türkiye’yi yönetmesini istiyoruz. Recep Tayyip Erdoğan’a oy isteyeceğiz. Onların amacı biz Erdoğan’ı seçtirmeyeceğiz ve seçimleri ikinci tura götürürüz. Biz BBP olarak buna hayır diyoruz. BBP önce canan sonra can demiştir bu ittifakla.” diye konuştu. LİSTEDE BANA YER VERİLECEK Başkan Duyar, 24 Haziran seçimlerinde vekil tahmininde bulunarak, “BBP’ye şuan baktığımızda 13 tane birbirinden pırlanta aday adayımız var. Hepsi de birbirinden değerli. Benim tahminim 13 kişilik listede en az 2 BBP’li, AK Parti’nin listesinde yer alacak. Hiç kimseyle bir görüşmemiz ya da listeyle alakalı bir söz almışlığımız da yok. Hiçbir AK Partili ile liste için anlaşma yapmadık. Ben sadece gözlemlerime dayanarak en az 2 BBP’linin listede yer alacağını düşünüyorum. BBP olarak listede Serhat Duyar’a yer verileceğini düşünüyorum. Sıralamayı tahmin etmekten ziyade biz seçimlerde elimizden gelen çalışmayı yapacağız.  
BBP İl Başkanı ve milletvekili aday adayı Serhat Duyar, “MHP’nin aksine AK Parti’yle ortak bir vekil listesi çıkartacağız.” dedi.

Cumhur İttifakı’nın içinde yer alacağını açıkladıktan sonra Büyük Birlik Partisi (BBP) hareketlenmeye başladı. 24 Haziran seçimlerine dair açıklamalarda bulunan BBP İl Başkanı ve 27. Dönem  milletvekili aday adayı Serhat Duyar, “Milletimizle bir anayasa referandumuna gittik. Bizde BBP olarak, AK Parti ve MHP ile bir arada yürüyüp, ‘Evet’ kararı aldık. Biz bunu referandum da yaptık, 24 Haziran seçimlerinde de yapabiliriz. Partim ve şahsım olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir dönem daha Türkiye’yi yönetmesini istiyoruz. Recep Tayyip Erdoğan’a oy isteyeceğiz. Onların amacı biz Erdoğan’ı seçtirmeyeceğiz ve seçimleri ikinci tura götürürüz. Biz BBP olarak buna hayır diyoruz. BBP önce canan sonra can demiştir bu ittifakla.” diye konuştu.

LİSTEDE BANA YER VERİLECEK

Başkan Duyar, 24 Haziran seçimlerinde vekil tahmininde bulunarak, “BBP’ye şuan baktığımızda 13 tane birbirinden pırlanta aday adayımız var. Hepsi de birbirinden değerli. Benim tahminim 13 kişilik listede en az 2 BBP’li, AK Parti’nin listesinde yer alacak. Hiç kimseyle bir görüşmemiz ya da listeyle alakalı bir söz almışlığımız da yok. Hiçbir AK Partili ile liste için anlaşma yapmadık. Ben sadece gözlemlerime dayanarak en az 2 BBP’linin listede yer alacağını düşünüyorum. BBP olarak listede Serhat Duyar’a yer verileceğini düşünüyorum. Sıralamayı tahmin etmekten ziyade biz seçimlerde elimizden gelen çalışmayı yapacağız.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.