19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Duyar mazbatasını aldı

Kocaeli 20.10.2017 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Duyar mazbatasını aldı

BBP’in 15 Ekim Pazar günü Genel Başkan Mustafa Destici’nin katılımıyla gerçekleştirdiği Olağanüstü Kongresi'nde başkan seçilen Serhat Duyar, mazbatasını aldı

BBP’in, 15 Ekim Pazar günü Genel Başkan Mustafa Destici’nin katılımıyla gerçekleştirdiği tek adaylı Olağanüstü Kongresi'nde başkan seçilen Serhat Duyar,  yönetim kurulu üyeleriyle birlikte dün Kocaeli Adliyesi’ne gelerek mazbatasını aldı. Resmen göreve başlayan Duyar mazbatasını İzmit 1’inci İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hüseyin Öksüz verdi. YENİ DÖNEMİMİZ BAŞLADI Mazbatasını almasının ardından konuşan BBP İl Başkanı Serhat Duyar, “Seçim kurulu başkanından mazbatamızı aldık sağ olsunlar yönetim kurulu üyelerimiz bizleri yalnız bırakmadı. Geçtiğimiz Pazar günü çok güzel bir kongre gerçekleştirdik. Genel başkanımızın katılımıyla, genel merkez teşkilat başkanımız genel başkan yardımcılarımız ve 6 il başkanımızın katılımıyla Büyük Birlik Partisi’nin adeta çıkartma yaptığı bir kongre oldu. Geçmiş dönemde yönetimde görev alan başkanlarımıza ile yöneticilerimiz teşekkür ediyorum. An itibari ile yeni dönemimiz başladı. Büyük Birlik Partisi İl teşkilatının yeni döneminin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. BBP ANKARA’YA GİDİYOR 3 konunun altını çizmek istiyorum diyen Duyar, “Pazar günü Ankara’da büyük kurultayımız gerçekleşecek. Bununla ilgili de ilçelerimizden araç kaldıracağız. Burada Perşembe Pazarı’ndan Cumartesi gecesi 00.00’de hareket ederek. Pazar günü öncelikle Tacettin Dergahı’nı, şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabrine gideceğiz.  Daha sonra salona geçerek büyük kurultayı icra edeceğiz. Kocaeli’den 27 delegenin oy kullanma hakkı var. Yönetimimiz ilk toplantısını Salı günü gerçekleştirecek. Toplantının sonunda da icra kurulumuzu ve başkanlık divanımızı açıklamış olacağız” diye konuştu. SİYASET AKADEMİSİ 7 KASIM’DA BAŞLIYOR Siyaset Akademisi ile ilgili netleşen bilgileri aktaran Duyar, “Siyaset akademisi ile ilgili bir komisyonumuz çalışıyor. 7 Kasım Salı günü siyaset akademisi başlıyor, 24 Nisan’da sonlandırılıyor. 25 hafta gerçekleşecek, haftalık 2 saatten toplamda 50 saat olarak icra edilecek. Katılımcılardan 200 TL ücret alınması noktasında bir karar alınmış ancak ben de bayanlardan 100 TL, üniversite öğrencilerinden ise 50 TL alınması yönünde önerim oldu. Katılmak isteyenler 25 Ekim ile 5 Kasım tarihleri arasında başvurabilir” açıklamalarında bulundu.
BBP’in 15 Ekim Pazar günü Genel Başkan Mustafa Destici’nin katılımıyla gerçekleştirdiği Olağanüstü Kongresi'nde başkan seçilen Serhat Duyar, mazbatasını aldı

BBP’in, 15 Ekim Pazar günü Genel Başkan Mustafa Destici’nin katılımıyla gerçekleştirdiği tek adaylı Olağanüstü Kongresi'nde başkan seçilen Serhat Duyar,  yönetim kurulu üyeleriyle birlikte dün Kocaeli Adliyesi’ne gelerek mazbatasını aldı. Resmen göreve başlayan Duyar mazbatasını İzmit 1’inci İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hüseyin Öksüz verdi.

YENİ DÖNEMİMİZ BAŞLADI

Mazbatasını almasının ardından konuşan BBP İl Başkanı Serhat Duyar, “Seçim kurulu başkanından mazbatamızı aldık sağ olsunlar yönetim kurulu üyelerimiz bizleri yalnız bırakmadı. Geçtiğimiz Pazar günü çok güzel bir kongre gerçekleştirdik. Genel başkanımızın katılımıyla, genel merkez teşkilat başkanımız genel başkan yardımcılarımız ve 6 il başkanımızın katılımıyla Büyük Birlik Partisi’nin adeta çıkartma yaptığı bir kongre oldu. Geçmiş dönemde yönetimde görev alan başkanlarımıza ile yöneticilerimiz teşekkür ediyorum. An itibari ile yeni dönemimiz başladı. Büyük Birlik Partisi İl teşkilatının yeni döneminin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BBP ANKARA’YA GİDİYOR

3 konunun altını çizmek istiyorum diyen Duyar, “Pazar günü Ankara’da büyük kurultayımız gerçekleşecek. Bununla ilgili de ilçelerimizden araç kaldıracağız. Burada Perşembe Pazarı’ndan Cumartesi gecesi 00.00’de hareket ederek. Pazar günü öncelikle Tacettin Dergahı’nı, şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabrine gideceğiz.  Daha sonra salona geçerek büyük kurultayı icra edeceğiz. Kocaeli’den 27 delegenin oy kullanma hakkı var. Yönetimimiz ilk toplantısını Salı günü gerçekleştirecek. Toplantının sonunda da icra kurulumuzu ve başkanlık divanımızı açıklamış olacağız” diye konuştu.

SİYASET AKADEMİSİ 7 KASIM’DA BAŞLIYOR

Siyaset Akademisi ile ilgili netleşen bilgileri aktaran Duyar, “Siyaset akademisi ile ilgili bir komisyonumuz çalışıyor. 7 Kasım Salı günü siyaset akademisi başlıyor, 24 Nisan’da sonlandırılıyor. 25 hafta gerçekleşecek, haftalık 2 saatten toplamda 50 saat olarak icra edilecek. Katılımcılardan 200 TL ücret alınması noktasında bir karar alınmış ancak ben de bayanlardan 100 TL, üniversite öğrencilerinden ise 50 TL alınması yönünde önerim oldu. Katılmak isteyenler 25 Ekim ile 5 Kasım tarihleri arasında başvurabilir” açıklamalarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.