Duyar suç duyurusunda bulundu

Kocaeli 18.07.2018 - 13:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Duyar suç duyurusunda bulundu

BBP İl Başkanı Serhat Duyar, sosyal medya hesabından kendisine yönelik yapılan tehditler sonrasında suç duyurusunda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde BBP İl Başkanı Serhat Duyar, il başkanları toplantısında HDP’den Kocaeli milletvekili seçilen Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun vekilliğinin düşebileceğini söylemişti. Hakkındaki bir davanın onanması halinde Gergerlioğlu’nun vekilliğinin düşebileceğini ve düşmesi gerektiğini de söyleyen Duyar, HDP’yi de sert sözlerle eleştirmişti. Bu açıklamalarının ardından Duyar’a sosyal medya hesaplarından tehdit dolu mesajlar gelmişti. SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU Mesajları yazanlar için BBP İl Başkanı Serhat Duyar,  avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulundu. Duyar, “Geçtiğimiz günlerde Twitter hesaplarından HDP ve PKK’ya yakın hesaplardan şahsıma tehditler yapılmıştı. Bu konuda BBP Kocaeli İl Yöneticimiz Avukat Fatih Aktulun Kocaeli Adliyesinde Cumhuriyet Başsavcılığında gerekli evraklar ile suç duyurusunda bulundu. Teröre destek veren ve bizleri rahatsız eden tehdit eden terör yandaşlarının en ağır cezayı alacaklarına inanıyorum” dedi. Kaynak: Duyar suç duyurusunda bulundu  
BBP İl Başkanı Serhat Duyar, sosyal medya hesabından kendisine yönelik yapılan tehditler sonrasında suç duyurusunda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde BBP İl Başkanı Serhat Duyar, il başkanları toplantısında HDP’den Kocaeli milletvekili seçilen Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun vekilliğinin düşebileceğini söylemişti. Hakkındaki bir davanın onanması halinde Gergerlioğlu’nun vekilliğinin düşebileceğini ve düşmesi gerektiğini de söyleyen Duyar, HDP’yi de sert sözlerle eleştirmişti. Bu açıklamalarının ardından Duyar’a sosyal medya hesaplarından tehdit dolu mesajlar gelmişti.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Mesajları yazanlar için BBP İl Başkanı Serhat Duyar,  avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulundu. Duyar, “Geçtiğimiz günlerde Twitter hesaplarından HDP ve PKK’ya yakın hesaplardan şahsıma tehditler yapılmıştı. Bu konuda BBP Kocaeli İl Yöneticimiz Avukat Fatih Aktulun Kocaeli Adliyesinde Cumhuriyet Başsavcılığında gerekli evraklar ile suç duyurusunda bulundu. Teröre destek veren ve bizleri rahatsız eden tehdit eden terör yandaşlarının en ağır cezayı alacaklarına inanıyorum” dedi. Kaynak: Duyar suç duyurusunda bulundu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.