19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Duyum işitme cihazları 2’nci şubesiyle Pendik’te

Gebze 08.09.2019 - 12:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Duyum işitme cihazları 2’nci şubesiyle Pendik’te

Gebze’de 2015 yılından beri hizmet veren Duyum İşitme Cihazları ve Uygulama Merkezi, ikinci şubesi ile Pendik’te de hizmet vermeye başladı. Şirket kurucusu ve sahibi Ezgi Çiçek, kurulduğu günden bu yana binden fazla işitme kayıplı hastanın yaşam kalitesini yükselten ve başarısını arttırarak sürdürmeye devam eden bir ekiple hizmet verdiklerini söyledi. Ezgi Çiçek, başarısını yalnızca bir sağlık uzmanı olarak işitme merkezi işletmekle kalmayıp, aynı zamanda Okan Üniversitesi’nde öğretim görevlisi ve Gebze Belediyesi’nde İşaret Dili eğitmeni olarak gelecek nesilleri yetiştirme arzusuna da borçlu olduğunu dile getirdi. İşitme Cihazı Uygulaması Hayat Kalitesini Arttırıyor Gebze’nin ardından Pendik’te ikinci şubesinin açılışını gerçekleştiren Ezgi Çiçek, işitme cihazı uygulamasının hayat kalitesini artırdığını belirterek, “İşitme cihazı kullanması gereken bireyler devlet hastanelerinden almış oldukları rapor ve reçete ile başvurduklarında ilk önce işitme kaybına uygun cihaz belirlenir, hastaya cihaz hakkında detaylı bilgilendirme ve deneme yapılır. Ardından kulak kalıbı alındıktan sonraki birkaç gün içerisinde cihaz teslimatı gerçekleştirilir. İşitme cihazı uygulaması yapılan bireyler, haftalık, aylık ya da üç aylık periyodlar halinde kliniğe davet edilir ve hem cihaz kontrolleri yapılır.

Gebze’de 2015 yılından beri hizmet veren Duyum İşitme Cihazları ve Uygulama Merkezi, ikinci şubesi ile Pendik’te de hizmet vermeye başladı. Şirket kurucusu ve sahibi Ezgi Çiçek, kurulduğu günden bu yana binden fazla işitme kayıplı hastanın yaşam kalitesini yükselten ve başarısını arttırarak sürdürmeye devam eden bir ekiple hizmet verdiklerini söyledi. Ezgi Çiçek, başarısını yalnızca bir sağlık uzmanı olarak işitme merkezi işletmekle kalmayıp, aynı zamanda Okan Üniversitesi’nde öğretim görevlisi ve Gebze Belediyesi’nde İşaret Dili eğitmeni olarak gelecek nesilleri yetiştirme arzusuna da borçlu olduğunu dile getirdi.

İşitme Cihazı Uygulaması Hayat Kalitesini Arttırıyor

Gebze’nin ardından Pendik’te ikinci şubesinin açılışını gerçekleştiren Ezgi Çiçek, işitme cihazı uygulamasının hayat kalitesini artırdığını belirterek, “İşitme cihazı kullanması gereken bireyler devlet hastanelerinden almış oldukları rapor ve reçete ile başvurduklarında ilk önce işitme kaybına uygun cihaz belirlenir, hastaya cihaz hakkında detaylı bilgilendirme ve deneme yapılır. Ardından kulak kalıbı alındıktan sonraki birkaç gün içerisinde cihaz teslimatı gerçekleştirilir. İşitme cihazı uygulaması yapılan bireyler, haftalık, aylık ya da üç aylık periyodlar halinde kliniğe davet edilir ve hem cihaz kontrolleri yapılır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.