19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Düzdaban, mahalle başkanlarını belirliyor

Siyaset 17.10.2020 - 22:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Düzdaban, mahalle başkanlarını belirliyor

Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, 120×120 saha programları kapsamında teşkilatları ziyaret ediyor. Ziyaretler kapsamında Şekerpınar Mahalle teşkilatına giden Düzdaban ziyarette Şekerpınar mahalle başkanlığına Aykut Işık’ı atadığını açıkladı. Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’nın Kocaeli genelinde yürüttüğü 120x120 saha programları Çayırova’da hız kesmeden devam ediyor. Program kapsamında esnaf, yöre dernekleri, STK ve vatandaşları ziyaret eden Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve ekibi teşkilatları da ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. 120x120 saha programları kapsamında Şekerpınar Mahallesi teşkilatına giden Başkan Düzdaban ve yönetimi burada mahalle toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıda Başkan Düzdaban’a Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Yusuf Kaplan’da eşlik ederken, Şekerpınar Mahalle Başkanlığına Aykut Işık’ı atadı. “MAHALLE TEŞKİLATLARI ÖNCELİĞİMİZ” Toplantıda yeni başkan Işık’a yetki belgesini takdim eden Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, teşkilatları önemsediklerini vurgulayarak, “MHP Çayırova İlçe Başkanlığı olarak mahalle yapılanmalarına ayrı bir önem gösteriyoruz. Mahalleden başlayan yapılanmalarla davamızı daha iyi anlatıyoruz. Mahallelere verdiğimiz önem doğrultusunda Şekerpınar Mahalle Başkanı olarak Aykut Işık’ı atadık. Hayırlı olsun, Allah utandırmasın. Birliğimiz daim olsun” dedi. ÇİÇEĞİ BURNUNDA BAŞKAN’DAN DÜZDABAN’A TEŞEKKÜR Toplantıda Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’ın ardından söz alan yeni mahalle başkanı Aykut Işık ise görevi kendisine tebliğ eden Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’a teşekkür ederek, “Kutlu davamıza hizmet etmeye lâyık gördüğü için İlçe Başkanıma teşekkür ederim. Bizlere tevdi edilen görevi en iyi şekilde yapmak için tüm çabamızı göstereceğiz. Bizleri bu göreve layık gören tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, 120×120 saha programları kapsamında teşkilatları ziyaret ediyor. Ziyaretler kapsamında Şekerpınar Mahalle teşkilatına giden Düzdaban ziyarette Şekerpınar mahalle başkanlığına Aykut Işık’ı atadığını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’nın Kocaeli genelinde yürüttüğü 120x120 saha programları Çayırova’da hız kesmeden devam ediyor. Program kapsamında esnaf, yöre dernekleri, STK ve vatandaşları ziyaret eden Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve ekibi teşkilatları da ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. 120x120 saha programları kapsamında Şekerpınar Mahallesi teşkilatına giden Başkan Düzdaban ve yönetimi burada mahalle toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıda Başkan Düzdaban’a Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Yusuf Kaplan’da eşlik ederken, Şekerpınar Mahalle Başkanlığına Aykut Işık’ı atadı.

“MAHALLE TEŞKİLATLARI ÖNCELİĞİMİZ”

Toplantıda yeni başkan Işık’a yetki belgesini takdim eden Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, teşkilatları önemsediklerini vurgulayarak, “MHP Çayırova İlçe Başkanlığı olarak mahalle yapılanmalarına ayrı bir önem gösteriyoruz. Mahalleden başlayan yapılanmalarla davamızı daha iyi anlatıyoruz. Mahallelere verdiğimiz önem doğrultusunda Şekerpınar Mahalle Başkanı olarak Aykut Işık’ı atadık. Hayırlı olsun, Allah utandırmasın. Birliğimiz daim olsun” dedi.

ÇİÇEĞİ BURNUNDA BAŞKAN’DAN DÜZDABAN’A TEŞEKKÜR

Toplantıda Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’ın ardından söz alan yeni mahalle başkanı Aykut Işık ise görevi kendisine tebliğ eden Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’a teşekkür ederek, “Kutlu davamıza hizmet etmeye lâyık gördüğü için İlçe Başkanıma teşekkür ederim. Bizlere tevdi edilen görevi en iyi şekilde yapmak için tüm çabamızı göstereceğiz. Bizleri bu göreve layık gören tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.